Home » Archives for juuni 3, 2024

Rekka ajoi kontti auki Nelostiellä – Poliisi: Voi olla määräysten mukainen

Kuorman tulee olla varmistettuna ja sidottuna niin, ettei se pääse liikkumaan tai putoamaan tielle. Iltalehden lukija lähetti videon sunnuntaiaamuna Kempeleen kohdalla Nelostietä ajavasta rekasta, jonka vetoauton takaluukku näytti olevan avonainen. Vetoautoon oli lastattu kuormaksi neliönmallista painavaa kuormaa, jota oli pinottu päällekkäin. Rekassa on pieni laita, joka estää niitä liikkumasta taaksepäin.

Lue lisää

Biden valitsi George Clooneyn Ukrainan rauhan sijaan

Tähän juttuun on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 3. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 831. päivä. Yhdysvaltain presidentti Joe Biden jättää väliin Sveitsissä järjestettävän Ukrainan rauhankokouksen. Biden osallistuu sen sijaan näyttelijä George Clooneyn järjestämään vaalitilaisuuteen.

Lue lisää

Masturbointi­vitsi Venäjän tv:ssä – Kohteena kädetön mies

Roman Kostomarovista heitettiin kyseenalaista huumoria. Jäätanssin olympiavoittaja Roman Kostomarov on joutunut hävyttömän vitsailun kohteeksi Venäjän televisiossa, Sport24 kirjoittaa. Koomikko Denis Dorohov väänsi Kstati-ohjelmassa vitsiä siitä, miten Kostomarov masturboi, kun hänellä ei ole käsiä.

Lue lisää

EM-kohussa uusi käänne

Euroopan yleisurheiluliitto muutti kantaansa, mutta jakoi tiukkaa kritiikkiä. Ranskan kestävyysurheiluhuiput Azeddine Habz ja Simon Bédard pääsevät sittenkin tällä viikolla alkaviin Rooman EM-kisoihin. Asiasta uutisoi L’Equipe. Kaksikon kisapaikka evättiin viime viikolla, koska Ranskan yleisurheiluliitto ei ilmoittanut heitä EM-kisoihin. Liitto vetosi bugiin eli tekniseen vikaan.

Lue lisää

EU-ryhmien yhteistyö nostatti kiistan – Orpo: ”Ei järjen häivää”

Pääministeri Petteri Orpo (kok) sanoi, että ei ole järjen häivää poissulkea yhteistyötä vaikka ECR:n kanssa, koska on myös paljon yhdistäviä asioita. Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta määrittelee perussuomalaisten EU-ryhmän ECR:n laitaoikeistoksi. – Tietenkin minä toivoisin, että Suomessa yksikään puolue ei kumartelisi pätkääkään sellaisten tahojen puoleen, jossa edes vihjaillaan esimerkiksi sitä, että kaikki lapset eivät ole samanarvoisia...

Lue lisää

Syyte: Leipomolla oli kaikki pielessä

Syyttäjän mukaan keuruulaisella leipomolla käytettiin muun muassa pilaantunutta jauhelihaa. Keuruulla toimineen leipomo Amissan tuotteet eivät olleet ihmisravinnoksi sopivia, katsoo syyttäjä. Tuotteet olivat ominaisuuksiltaan sellaisia, että ne aiheuttivat potentiaalista hengen ja terveyden vaaraa. Maanantaina Keski-Suomen käräjäoikeudessa leipomon miesyrittäjälle ja naistyöntekijälle luettiin syytteet terveyden vaarantamisesta ja törkeästä petoksesta.

Lue lisää
Selaa ylöspäin