Home » Archives for juuni 8, 2024

Ukraina: Jopa 90 prosenttia sotavangeista kokee fyysistä ja henkistä kidutusta

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat lauantailta 8. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 836. päivä. Venäjä-mielinen Kupjanskin rintamakaupungin entinen pormestari Hennadi Matsehora joutui eilen 7. kesäkuuta salamurhayrityksen kohteeksi, väittää Ukrainalainen lähde. Ukrainan sotilastiedustelu GUR kertoo asiasta Telegram-kanavallaan.

Lue lisää

Suomalaisen jyrännyt puolalainen sortui tyylimokaan: "Saakeli"

Santeri Kuusiniemi vaatii pullakahveja. Santeri Kuusiniemi meni mukkelis makkelis 110 metrin aitojen välierässä, kun kakkosradalla juossut Puolan Jakub Szymański kolautti aitaan ja ajautui Kuusiniemen eteen ykkösradalle. Rajulta näyttänyt kaatuminen ei saanut Kuusiniemeä erityisemmin pois tolaltaan, mutta puolalaisen reaktio – tai reaktion puuttuminen – selvästi jäi kismittämään suomalaista.

Lue lisää

Mike Tysonin ja Jake Paulin ottelun uusi ajankohta on selvillä

Kesäkuun lopussa 58 vuotta täyttävä Mike Tyson on kärsinyt terveyshuolista. Nyrkkeilyn entinen raskaan sarjan maailmanmestarin Mike Tysonin, 57, ja Youtube-tähti Jake Paulin, 27, oli määrä astella nyrkkeilykehään 20. heinäkuuta Arlingtonissa, Teksasissa. Ottelu on nyt siirretty vuoden loppupuoliskolle Tysonin terveyshuolien vuoksi. Uudeksi päivämääräksi on asetettu 5. marraskuuta.

Lue lisää

Veto suomalaisia vastaan voi tuoda kovia kokeneille baari­omistajille järisyttävän rahapotin

Coloradossa jännitetään Edmonton Oilersin puolesta. Coloradossa baaria pitävät Jeremy Malone ja Judson Dymond ovat lähellä saada mojovan onnenpotkun. Miesten sporttibaari paloi tuhopolttajan tekosien seurauksena tammikuun lopussa. Kaksi viikkoa aikaisemmin he olivat lyöneet vedon, joka on enää Stanley Cupin voittajasta kiinni.

Lue lisää

IL seuraa: Surkeaa, Perez! F1-floppi moukaroi autoaan jälleen yhden epä­onnistumisen jälkeen

Montrealissa ratkotaan lähtöruudut huomiseen Kanadan osakilpailuun. Kanadan GP:n aika-ajojen avausosiossa nähtiin heti iso putoaminen. Yllätys se ei valitettavasti enää ole. Ajat paranivat huimaa tahtia, vaikka keli olikin kuiva. Aiemmat sateet pitivät huolen, että radan pintaan irtoaa renkaista kumia ja sitä kautta pitoa vielä tässä vaiheessa runsaasti.

Lue lisää

IL:n leijonat ja lampaat: Vaalitenteissä oli selvä ykkönen

Iltalehden Leijonat ja lampaat -arvioiden mukaan Li Andersson oli eurovaalitenttien suurin onnistuja. Anna-Maja Henrikssonin tulos oli puolestaan heikoin. Iltalehden toimitus on jakanut leijonia ja lampaita eduskuntapuolueiden puheenjohtajille eurovaalien alla käydyistä isoista vaalitenteistä. Raadin arvion perusteella tenteissä parhaiten onnistui ja pelkkiä leijonia sai puheenjohtaja Li Andersson (vas). Eniten lampaita sai puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson (r). He ovat...

Lue lisää

Lotossa ei yhtään täysosumaa – Tässä ovat Loton oikeat numerot

Lottoarvonta on monelle lauantai-illan kohokohta, mutta päävoitto jäi tällä viikolla vain haaveeksi. Lauantain lottokierroksella oli jaossa viiden miljoonan euron pääpotti. Täysosumia ei kuitenkaan ollut. Kierroksen 23 oikea rivi on 2, 4, 9, 16, 28, 33 ja 37.

Lue lisää
Selaa ylöspäin