Home » Archives for juuni 11, 2024

14-vuotias tytär odotti vessassa äidin sammumista – Aamuyöllä hän pääsi turvaan

Äiti sai sakkoja tyttärensä pahoinpitelystä. Puoleksiyöksi sovittuun kotiintuloaikaan oli aikaa vielä 50 minuuttia, kun äiti lähetti 14-vuotiaalle tyttärelleen viestin, jossa hän uhkasi tätä lastensuojeluilmoituksella ja poliisille soittamisella. Tytär arvioi vastauksessaan, että on kotona ehkä kahdeksan minuutin päästä.

Lue lisää

Italiassa myydään jälleen koteja pilkkahintaan – ”Ulkomaalaiset ryntäävät ostamaan”

Sisilialaiskaupunki huutokauppaa jälleen asuntoja muutamalla eurolla. Ihan niin halvalla ei kaupoista kuitenkaan selviä. Sisilian Sambucan kaupunki laittaa jälleen myyntiin taloja pilkkahintaan. Euron taloillaan maailmankartalle noussut kaupunki on pyrkinyt menestyksekkäästi paikkaamaan väkikatoa jo vuosina 2019 ja 2021. Vuonna 2019 myyntiin tuli 16 taloa yhden euron lähtöhintaan. Tuolloin talon ostamisesta innostunut Minna Lymi kertoi Iltalehdelle, että euron...

Lue lisää

Venäjä piilotti varjo­laivastonsa Afrikkaan

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat tiistailta 11. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 839. päivä. Afrikan länsirannikolla sijaitsevassa Gabonissa rekisteröityjen laivojen määrä on kuusinkertaistunut Ukrainan sodan alkamisen jälkeen, kertoo Wall Street Journal (WSJ). Lehden mukaan venäläistankkerit purjehtivat vielä viime vuonna enimmäkseen Liberian lipun alla, mutta Yhdysvaltojen talouspakotteiden vuoksi se ei ole enää mahdollista.

Lue lisää

Synkkä video Tyson Furysta leviää

Raskaansarjan supertähti vietti rankan illan. Nyrkkeilijä Tyson Furysta, 35, leviää sosiaalisessa mediassa video, jossa miehen tasapaino järkkyy baari-illan päätteeksi. TalkSportin nyrkkeilytoimittajan Michael Bensonin jakamalla tallenteella portsarit taluttavat horjuvaa raskaansarjan sankaria ulos Morecamben kylässä sijaitsevasta juottolasta.

Lue lisää

“EKRE sisepingete süvenemine: Juhatuse otsus välja visata prominentsed liikmed ja kongressi eelne pinge

Teisipäeva õhtul, kui EKRE juhatus kogunes sisepingeid arutama, langetati otsus visata erakonnast välja Henn Põlluaas, Jaak Valge ja Silver Kuusik. Koosolek algas juba kell 16 ning kestis hilisõhtuni. Juhatus jõudis järeldusele, et erakonnast tuleb välja heita Henn Põlluaas, Jaak Valge ja Silver Kuusik. Hilisõhtul, umbes kell 20, lahkus EKRE Pärnu ringkonna esimees Helle Kullerkupp kohtumiselt,...

Lue lisää
Selaa ylöspäin