Home » Archives for juuni 12, 2024

Medvedev julkaisi uhkaavan videon

Dmitri Medvedev julkaisi Venäjän kansallispäivän kunniaksi uhkaavan kartta-animaation. Venäjän ex-presidentti ja nykyinen turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja julkaisi Telegram-viestipalvelussa Venäjän kartan, jossa Ukraina on osa Venäjää. Dmitri Medvedev julkaisi animoidun videon Venäjän kartasta, jossa maan rajat täyttyvät vähitellen Venäjän lipun väreillä samalla kun taustalla soi kansallislaulu.

Lue lisää

Mitali tuli! Keihäsfinaali pelasti Suomen EM-kisat

Oliver Helanderin heitto toi Suomeen lopultakin mitalin, jota oli jo odoteltu. Helpolla se ei tullut. Suomi sai kuin saikin mitalin yleisurheilun EM-kisoissa, kun sinivalkoiset keihäsmiehet olivat keskiviikon finaalissa viimeisenä oljenkortena. Kulta meni ansaitusti Jakub Vadlejchille, joka täräytti viimeisellään hirmuheiton 88.65.

Lue lisää

Kilpakumppani lausui Oliver Helanderille upeat sanat kesken finaalin

Suomalaiset keihäskarjut kannustivat toisiaan finaalissa. Mitali tuli. – Sanoin Oliverille, että hän voittaa tämän kisan. Tein oman ennustukseni, Toni Keränen kertoi. Keränen viittasi hetkeen, kun hän paiskasi kättä Oliver Helanderin kanssa kesken keihäsfinaalin.

Lue lisää

Jan Zelezny lausui hurjan puheenvuoron Oliver Helanderista Ylellä

Lajilegenda oli iloinen suomalaisesta keihäsmenestyksestä Ylen haastattelussa. Legendaarinen Jan Zelezny oli luonnollisesti erittäin iloinen suojattinsa Jakub Vadlechjin Euroopan mestaruudesta. Tšekki antoi Ylen haastattelussa myös kauniit kehut ja kovan arvion Oliver Helanderista. Kolminkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari pääsi tuulettamaan vasta viimeisellä kierroksella, jolloin Vadlechj heitti mestaruuden tuoneen 88,65 metrisen leiskautuksen.

Lue lisää
Selaa ylöspäin