Home » Archives for juuni 14, 2024

Asukkailla meni pata jumiin kylää piinanneeseen jätti­krokotiiliin – Söivät sen itse

Aboriginaalikylää terrorisoinut suistokrokotiili päätyi kyläläisten pataan. Paikalliset asukkaat saivat tarpeekseen pelkoa aiheuttaneesta suistokrokotiilista Australian Pohjoisterritoriossa. 3,63 metriä pitkä krokotiili oli Pohjoisterritorion poliisin mukaan vaaninut asukkaita ja pistellyt poskeensa heidän koiriaan Bullan pikkukylässä keskellä autiomaata.

Lue lisää

Onko Coca-Cola palaamassa Venäjälle?

Yhtiö on hakenut tuotemerkkiensä uusimista Venäjällä. The Coca-Cola Company on hakenut rekisteröintiä Coca-Cola, Sprite ja Fanta -tuotemerkeilleen, uutisoi venäläinen talousmedia Vedomosti. Lehti oli löytänyt Venäjän immateriaalioikeuksista vastaavalle viranomaiselle, Rospatentille, jätetyt hakemukset huhtikuussa. Meduzan mukaan Coca-Cola pyrkii suojelemaan tuotemerkkejään, sillä Venäjän lain mukaan tuotemerkki voidaan perua, jos sitä ei olla käytetty maassa kolmeen vuoteen. Yhtiö vetäytyi...

Lue lisää

Penis lävähti suoraan lähetykseen

Miehen sukuelin näkyi selvästi videolla. Jalkapallon EM-kisat ovat tuoneet Saksaan melkoisen faniryöpyn, mikä on aiheuttanut hässäkkää ympäri kisakaupunkeja. Saksan ja Skotlannin fanit ryntäsivät ennen perjantain avausottelua paikalliselle torille niin rankoin joukoin, että viranomaisten piti käskeä heitä hajaantumaan. Münchenin poliisi odotti kisakaupunkiin saapuvan jopa 50 000 skotlantilaisfania. Valtavan lauman mukana paikalle saapuu melkoisia persoonia. Sen sai kokea...

Lue lisää

Oliko Oulun epäillyn lapsen­puukottajan touhu liikaa jopa ääri­järjestölle? Näin tutkija luonnehtii häntä

Oulun epäilty puukottaja oli aiemmin äärioikeistoaktiivi. Tutkija huomauttaa, että väkivaltainen käytös voi aiheuttaa haittaa myös järjestöille. Lasta Oulussa puukottaneen äärioikeistoaktiivin toiminta saattoi olla jopa äärijärjestöille liikaa. 33-vuotiasta Juhani Sebastian Lämsää epäillään kahdesta murhan yrityksestä Oulussa. Hänen epäillään puukottaneen 12-vuotiasta lasta ja koettaneen hyökätä toisen 13-vuotiaan lapsen kimppuun kauppakeskus Valkeassa torstai-iltana.

Lue lisää

Sotilaat kaivoivat poteroita Ahdin mökkipihalle – ”Ylimielistä”

Toukokuinen sotaharjoitus oli yltänyt kemijärveläisen Ahti Majavan mökkitontin puolelle. Puolustusvoimista vastataan, että harjoituksessa syntyneet vahingot korjataan. Sotilaat mylläsivät kemijärveläisen Ahti Majavan mökkitontin. Rovajärven harjoitusalueella Lapissa järjestettiin toukokuun lopulla kansainvälinen Northern Forest 24 -harjoitus, johon osallistui Puolustusvoimien mukaan yli 6 000 henkilöä.

Lue lisää
Selaa ylöspäin