Home » Archives for juuni 15, 2024

Mies hukkui mökkirannassa

Pelastuslaitos sai hälytyksen noin kello kahdeksalta illalla. Iäkäs mies kuoli mökkirannassaan Kuopiossa. Mies oli lähtenyt mökkirannastaan uimaan Petäiselle. Pelastuslaitos sai hälytyksen uintireissulla pulaan joutuneesta henkilöstä hieman kello kahdeksan jälkeen illalla. Miestä ei ehditty pelastamaan.

Lue lisää

Lihan­syöjämadot valtasivat rannat Italian turisti­paratiiseissa

Tulimadot ovat levinneet useisiin matkailukeskuksiin esimerkiksi Sisilian, Apulian ja Calabrian alueella. Niiden harjaksissa oleva hermomyrkky aiheuttaa huimausta ja päänsärkyä. Lihaa syövät tulimadot kiusaavat turisteja Pohjois-Italian rannikolla. Parrakkaan tulimadon harjaksissa on hermomyrkkyä, joka aiheuttavat huimausta ja päänsärkyä. Matojen invaasio on saastuttanut useita turistikohteita muun muassa Sisilian, Apulian ja Calabrian alueella. Turisteille ja paikallisille on annettu tapauksesta...

Lue lisää

140-kiloinen mies otteli kahta naista vastaan kehässä

Romanian pääkaupungissa järjestettiin varsin erikoinen kamppailutapahtuma. Miehen kommentit ottelun jälkeen ovat pöyristyttäneet. Romanian Bukarestissa viime viikolla järjestetty kamppailu-urheiluilta oli poikkeuksellinen. Miehen ja kahden naisen välinen ottelu on aiheuttanut maassa suuria tunteita. Kyseenalaisen lempinimen ”Targu Ocnan pervo” saanut 140-kiloinen mies oli kehässä kahta sosiaalisen median vaikuttajaa vastaan, ja vain toisella naisista oli jonkinlaista ottelukokemusta amatöörinä vapaaottelusta.

Lue lisää

Legenda jyrähtää nöyryytyksestä – ”Roskaa”

Roy Keane ei sulattanut Skotlannin kapteenin selityksiä. Jalkapallon EM-kisat käynnistyivät murskajaisilla, kun kotikisoissaan pelaava Saksa löylytti Skotlantia jopa maalein 5–1. Skotit olivat ottelun aikana täysin aseettomia, ja Saksa hallitsi ottelua aloitusvihellyksestä asti. Skotlannin kapteeni Andrew Robertson joutui kovaan paikkaan, kun hänen piti selittää joukkueensa sulamista median edessä. Robertsonin mukaan Skotlanti ei pystynyt noudattamaan pelisuunnitelmaansa.

Lue lisää

Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses 12-aastane laps

Laupäeval kell 18.11 sai häirekeskus teate, et Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Kamariku karjääris on juhtunud raske liiklusõnnetus, milles hukkus 12-aastane poiss. Hetkel teadaolevalt kaotas Kamariku karjääris sõiduautot Ford Maverick juhtinud 37-aastane mees sõiduki üle kontrolli ning tegi avarii, mille tulemusel rullus auto katusele. Õnnetuse tagajärjel sai raskelt viga sõidukis kaasreisijana viibinud 12-aastane poiss, kes suri sündmuskohal....

Lue lisää
Selaa ylöspäin