Home » Archives for juuni 17, 2024

Legendaarinen helsinkiläis­ravintola vaihtaa omistajaa

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Lasipalatsin ravintolatoiminnot siirtyvät heinäkuun alussa HOK-Elannolle. S-ryhmän omistama osuuskauppa HOK-Elanto tiedottaa ostavansa Helsingin keskustassa sijaitsevan Lasipalatsin ravintolatoiminnot. Ravintolatoiminnot siirtyvät Ravintolakolmio Oy:ltä osaksi HOK-Elantoa heinäkuun alusta alkaen. Lasipalatsilla on historiallinen kytkös osuuskauppatoimintaan, koska HOK-Elanto oli 1930-luvulla mukana Lasipalatsin rakennustöissä ja tiloissa toimi aikanaan osuuskunnan omistama ravintola.

Lue lisää

Ukrainan ylipäälliköltä kylmäävä huomio

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 17. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 845. päivä. Ukrainan armeijan mukaan Venäjä pyrkii ukrainalaisten joukkojen tuhoamisen maksimointiin ennen ulkomaalaisen aseavun saapumista maahan, uutisoi The Guardian. Ukrainan asevoimien komentajan Oleksandr Syrskyin mukaan Venäjän onnistumisen mahdollisuudet pienenevät hetki hetkeltä Ukrainan vastaanottaessa länsimailta muun muassa F-16 hävittäjiä. Hävittäjien myötä...

Lue lisää

Ivana Knöllillä vain bikinit päällä haastattelussa – Juontajien sanat nostivat raivon

Kroatia on taas mukana EM-kisoissa. Se tietää siitä, että missi Ivana Knöll herättää huomiota katsomossa, kentän laidalla ja somessa. Kroatian kohufani Ivana Knöll lienee tunnetuimpia katsojia EM-kisoissa futislegendojen ja poliitikkojen lisäksi. Kroatian ruutuihin sonnustautunut missi käväisi saksalaisen MagentaTV:n haastattelussa, mutta tästäkään ei kohuitta selvitty.

Lue lisää

Nyt sataa rankasti monta päivää – Jopa rakeita

Juhannusviikon alun sää on vaihteleva. Juhannusviikko on alkanut lämpimissä, mutta epävakaissa tunnelmissa, kertoo Foreca. Paikoittaisen auringonpaisteen lisäksi lähipäivinä luvassa on myös sateita, jotka voivat yltyä rankoiksikin. Forecan mukaan maanantaina sateita osui etenkin länteen ja etelään, tiistaina niitä tulee puolestaan itään, maan keskiosaan ja pohjoiseen. Keskiviikkona sateita on luvassa etenkin Lappiin ja maan keskiosaan.

Lue lisää

Karhuryhmä iski omakoti­taloalueelle Tuusulassa – Tästä operaatiossa oli kyse

Poliisin mukaan asiassa on kirjattu rikosilmoitus tutkintanimikkeellä laiton uhkaus. Tuusulan Lahelassa sijaitsevalla omakotitaloalueella oli eilen illalla poliisioperaatio, johon osallistui useita poliisipartiota. Iltalehden lukijan kuvaamalla videolla näkyy poliisin ajoneuvoja sekä karhuryhmäläisiä usean talon nurkilla. Video on kuvattu hieman kello 21 jälkeen sunnuntai-iltana.

Lue lisää

Tämän hervottoman tempun näkivät miljoonat – Nyt puhuu norjalaismies

Italialaisfanien edessä katkottiin spagettia. Jalkapalloilun EM-kisojen toisena kisapäivänä erityiseen suosioon nousi norjalaismiehen tempaus. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Albanian fanituotteisiin sonnustautunut mies katkaisee keittämätöntä spagettia italialaisfanien kasvojen edessä. Videolla näkyy, miten italialaiset ”rukoilevat” polvillaan, ettei mies tekisi niin.

Lue lisää
Selaa ylöspäin