Home » Archives for juuni 18, 2024

Laatokan pohjasta löytyi suomalaisen merirosvo­laivan hylky

Venäläinen tutkimusryhmä uskoo, että kyseessä on suomalaisten merirosvojen käyttämä laiva sen koristeiden perusteella. Venäläinen merenpohjan tutkimusryhmä 1xpedition löysi Laatokan pohjasta laivan hylyn, jonka oletetaan kuuluneen suomalaisille merirosvoille. Asiasta uutisoi muun muassa venäläismedia RBK.

Lue lisää

Tähtipelaaja Janette Lepistö: Suhde julki!

Janette Lepistö ja Valentin Ikonen ovat pitäneet yhtä jo vuoden. Pesäpalloilijat Janette Lepistö ja Valentin Ikonen ovat seurustelleet jo vuoden verran. Suhde selvisi tiistaina, kun Lepistö kertoi asiasta Instagramissa. Lepistö on Lapuan Virkiän moninkertainen lyöjäkuningatar, Ikonen puolestaan Hyvinkään Tahkon kapteeni.

Lue lisää

Seksuaalinen häirintä | Näyttelijä Armie Hammer kertoo olevansa ”kiitollinen” uransa tuhonneesta kannibalismikohusta

Näyttelijä Armie Hammer kertoi podcastissa pitävänsä häneen kohdistuneita kannibaalihuhuja hulvattomina. Hollywood-ura on hänen mukaansa olematon, mutta hän sanoo työstävänsä elokuvakäsikirjoitusta.

Lue lisää

Ida Hulkko sittenkin EM-finaaliin – tällainen erikoinen tilanne oli taustalla

Ida Hulkon vauhti riitti naisten 100 metrin rintauinnissa kymmenenneksi Belgradin pitkän radan EM-kilpailuissa. Hulkko ui tiistaina ajan 1.08,91, joka riitti omassa välierälähdössä kuudenneksi ja välierien kokonaistuloksissa kymmenenneksi. Uintiliitto tiedotti myöhään tiistai-illalla, että Hulkko ylsi silti finaaliin kahdeksan joukossa. Välierissä oli tiedotteen mukaan tullut kaksi peruutusta.

Lue lisää
Selaa ylöspäin