Home » Archives for juuni 19, 2024

Nämä kolme asiaa Putin vei lahjaksi Kim Jong-unille

Kim Jong-un sai lahjaksi venäläisen limusiinin, teeastiaston ja tikarin. Venäjän presidentti Vladimir Putin antoi lahjaksi Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unille venäläisvalmisteisen Aureus-merkkisen luksuslimusiinin, teeastiaston ja amiraalin tikarin, kertoo uutistoimisto Reuters. Vastalahjaksi Putin sai erilaisia itseään esittäviä taideteoksia, muun muassa rintakuvia.

Lue lisää

Lastensuojelu­yksikön ohjaaja hyväksikäytti lapsia – Nuorin uhreista vain 9-vuotias

Lastensuojeluyksikkö teki rikosilmoituksen ohjaajasta. Hänen puhelimestaan löytyi poliisitutkinnassa hälyttävää materiaalia. Keskisuomalaisessa lastensuojeluyksikössä ohjaajana työskennellyt Jarno Olavi Ulkuniemi, 49, tuomittiin lukuisista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Ulkuniemen uhriksi joutui sekä lastensuojeluyksikköön sijoitettuja nuoria että 9–15-vuotiaita tyttöjä, joita hän lähestyi pikaviestipalvelu Snapchatissa. Lisäksi hän ahdisteli seksuaalisesti yhtä työkaveriaan.

Lue lisää

Wagner-pomo riehui Norjassa – Tuomittiin vankilaan

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat keskiviikolta 19. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 847. päivä. Norjaan loikannut Wagner-komentaja on tuomittu vankeusrangaistukseen kahdesta pahoinpitelystä, kertoo Barents Observer. Andrei Medvedeville luettiin teoista 120 päivän vankeusrangaistus.

Lue lisää

”Näytin humalassa tissejäni, haistakaa huilu” – Kohufani lyö jauhot suuhun

Edmontonin fani on saanut runsaasti kritiikkiä tekemisestään. Edmonton Oilersin ja Dallas Starsin välisissä konferenssifinaalissa nähtiin katsomon puolella välikohtaus, jossa innoissaan ollut naisfani paljasti rintansa koko areenan nähtäville. Fani nimeltä Kate on saanut viime viikkojen aikana paljon huomiota, mutta myös paljon kritiikkiä. Nyt hän on julkaissut someen videon, jossa vastaa kriitikoilleen.

Lue lisää
Selaa ylöspäin