Home » Archives for juuni 20, 2024

Pilaantunutta jauhelihaa käyttänyt leipomo­yrittäjä uhkaili terveys­tarkastajaa lihapiirakalla

Oikeus katsoi, että yrittäjä oli vastuussa yrityksensä lukuisista ongelmista. Keuruulainen leipomoyrittäjä on tuomittu puolen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Oikeus katsoi, että Amissa-yrityksen 58-vuotias yrittäjä oli yrityksen hallituksen ainoana jäsenenä ja tosiasiallisena toimijana vastuussa sen toiminnasta. Yhtiö oli siirtänyt leipomotoiminnan Pirkkalasta Keuruulle vuonna 2021. Tarkastuksissa sen toiminnassa oli havaittu merkittäviä, syyttäjän mukaan jopa hengenvaarallisia ongelmia.

Lue lisää

Putinin peleille nauretaan – kuva kertoo kaiken

Olympialaisten vaihtoehtokisoissa urheillaan rajatulla porukalla. Venäjän kisat huvittavat nettikansaa. Venäläiset urheilijat eivät saa yleisesti osallistua urheilukisoihin, vaikka joitakin poikkeuksia on. Myös Pariisin olympialaisiin on hyväksytty mukaan joitakin venäläisurheilijoita täksi kesäksi. He osallistuvat neutraaleina urheilijoina ilman maatunnuksia.

Lue lisää

Jättiyllätys! Heili Sirviö, 13, lähtee Pariisin olympialaisiin

Heili Sirviö on varmistanut itselleen paikan Pariisin kesäkisoista. Vasta 13-vuotias Heili Sirviö tekee suomalaista urheiluhistoriaa. Sirviö nimittäin pääsee osallistumaan Pariisin kesäkisoihin, jossa hänestä tulee kaikkien aikojen nuorin suomalainen olympiaurheilija.

Lue lisää
Selaa ylöspäin