Home » Archives for juuli 1, 2024

Zelenskyi: Neuvottelut Putinin kanssa mahdolliset

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta heinäkuun ensimmäisenä päivänä 2024. Kyseessä on sodan 859. päivä Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi sanoi yhdysvaltalaislehti Philadelphia Inquirerille antamassaan haastattelussa, että neuvottelut Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa ovat mahdollisia. Zelenskyi korosti, että ainoa tapa neuvotteilla Venäjän kanssa on käyttää välittäjiä.

Lue lisää

Alica Schmidtillä intiimi hetki – Salaisuus paljastui koko maailmalle

Alica Schmitdin herkkä hetki tallentui kameralle. Saksalaisen pikajuoksijan Alica Schmidtin toiminta maan mestaruuskilpailussa Braunschweigissa pääsi yllättämään koko kansan. Schmidt ylsi 400 metrin juoksussa oman välieränsä voittoon, jonka jälkeen hän suuntasi radan vieressä olleen kuvaajan luokse. 25-vuotias Schmidt löi ensiksi kuvaajan kanssa kättä päälle. Vain hetki sen jälkeen hän suuteli kuvaajan kanssa.

Lue lisää

Jan ja Els olivat onnellisesti naimisissa vuosikymmeniä – Eräänä päivänä he päättivät kuolla yhdessä

50 vuotta yhdessä elänyt alankomaalaispariskunta päätyi tekemään yhteisen eutanasian kipujen ja dementian seurauksena. Alankomaalaispariskunta Janille (70) ja Elsille (71) tehtiin duo-eutanasia. He kuolivat lääkäreiden annostelemaan tappavaan myrkkyyn kesäkuun alussa, kertoo BBC. Duo-eutanasia on Alankomaissa laillista mutta harvinaista. Nykyään kuitenkin yhä useampi pariskunta päätyy tähän ratkaisuun.

Lue lisää

SDP:n Mäkynen A-studiossa: Näin rajalaki voisi mennä läpi

SDP:llä on ratkaiseva rooli käännytyslain hyväksymisessä. Varapuheenjohtaja Matias Mäkynen arvioi Ylen A-Studiossa, että kiireelliselle käsittelylle ei löydy demareista riittävästi tukea. SDP:n varapuheenjohtajan Matias Mäkysen mukaan tarvittavaa viiden kuudesosan enemmistöä ei saada rajalakiesityksen taakse, mikäli se ei ole riittävästi ihmisoikeusvelvoitteiden mukainen. Mäkynen kommentoi asiaa Ylen A-studiossa maanantaina. Mäkysen mukaan puolueen kanta voi olla ”jopa yksimielinen”, jos...

Lue lisää
Selaa ylöspäin