Home » Archives for juuli 12, 2024

Lähes 10 prosentilla EU-asukkaista ei ole varaa kunnolliseen ateriaan säännöllisesti

Vuonna 2023 EU:ssa köyhyysriskin alla eläviä ihmisiä oli Eurostatin mukaan 22,3 prosenttia. Tämä on 2,6 prosenttiyksikköä enemmän kuin vuonna 2022. Lähes yhdellä kymmenestä EU-alueella asuvasta ei ole varaa kunnon ateriaan säännöllisesti. EU:n tilastoviranomainen Eurostat kertoo, että 9,5 prosentilla ei ollut varaa lihaa, kalaa tai kasviproteiinia sisältävään ateriaan joka toinen päivä vuonna 2023. Lukema on 1,2...

Lue lisää

Zaharovalta kylmäävä uhkaus Ukrainalle

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat perjantailta 12. heinäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 870. päivä. Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova sanoi tiedotustilaisuudessaan, että Ukraina suunnittelee iskuja omiin vesivoimalaitoksiinsa. Zaharova nosti esiin Kiovan sekä Kanivin vesivoimalaitokset. Molemmat yksiköt sijaitsevat Dnepr-joen varrella parin sadan kilometrin päässä toisistaan.

Lue lisää

Saksassa halutaan seksiä – Rivo ratkaisu

Jalkapallon EM-kisat ovat vaikuttaneet Saksan talouteen yllättävällä tavalla. Jalkapallon EM-kisat ovat tuoneet Saksaan valtavan määrän turisteja viimeisen kuukauden aikana. Kisojen tuoma turistimassa näkyy vahvasti paikallisten palveluiden kysynnässä ja yritysten tiliotteessa. Kisaturistien vaikutus näkyy myös yllättävämmissä markkinaraoissa.

Lue lisää

Politsei otsib Tapa vallas kadunud Mattit

Politsei palub abi Tapa vallas Tõõravere külas hooldekodust lahkunud 67-aastase Matti leidmisel. Matti lahkus hooldekodust täna kella 20 paiku. Mees on ka varasemalt hooldekodust lahkunud. Matti on umbes 176 cm pikk, keskmise kehaehituse ja tumedat värvi juustega. Kõndimiseks võib kasutada keppi. Viimati oli mehel seljas helesinist värvi dressipluus, peas valget värvi nokamüts ja jalas dressipüksid.

Lue lisää
Selaa ylöspäin