Home » Archives for juuli 15, 2024

Entinen alainen aikoo haastaa Joe Bidenin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta: ”Hän oli hirviöni”

Tara Reade palasi Venäjältä Yhdysvaltoihin. Hän aikoo haastaa Joe Bidenin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta. Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenia, 81, seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt nainen on palannut Amerikkaan Venäjältä ja aikoo haastaa Bidenin oikeuteen. Bidenin entinen alainen Tara Reade, 60, kertoi sunnuntaina X:ssä olevansa Yhdysvalloissa ja haluavansa nostaa syytteen Bidenia vastaan.

Lue lisää

Tutkimus: Putinin rauhanehdoille tyrmäys

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 15. heinäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 873. päivä. Ukrainalaismedia Dzerkalo Tižnjan toteuttaman kyselyn mukaan useampi ukrainalainen kannattaa kuin vastustaa rauhanneuvotteluiden aloittamista Venäjän kanssa. Kyselyyn haastateltiin 2 073 täysi-ikäistä ukrainalaista kesäkuun 20. ja 28. päivän välillä. Heiltä kysyttiin: ”Onko mielestänne aika aloittaa viralliset rauhanneuvottelut Ukrainan ja Venäjän...

Lue lisää

Tämä olympialaisten kisa-asu räjäytti somen

Sosiaalisessa mediassa on ihastuttu Mongolian kisa-asuihin. Maa voi hurmata monet olympialaisten katsojat. Pariisin olympialaisten avajaisseremonia pidetään perjantaina 26. heinäkuuta. Joissakin lajeissa aloitetaan jo keskiviikkona 24. heinäkuuta. Päätösseremonian aika koittaa 11. elokuuta.

Lue lisää

Markku Ruotsilan paatoksellinen näkökulma­kirjoitus äimistyttää: Vertaa Trumpia Jeesukseen

Poliittisen historian professori kommentoi Trumpin salamurhayritystä Verkkouutisten julkaisemassa näkökulmakirjoituksessa. Yhdysvaltain historian dosentti ja poliittisen historian professori Markku Ruotsila vertaa salamurhayrityksen kohteeksi joutunutta Yhdysvaltain entistä presidenttiä ja nykyistä ehdokasta Jeesukseen Verkkouutisten julkaisemassa näkökulmakirjoituksessa. Kirjoituksessaan Ruotsila kertoo istuvan presidentin Joe Bidenin ”vuosikausia” kestäneestä Trumpin mustamaalauksesta sekä järjestelmällisestä demokraattien maalittamisesta.

Lue lisää

Dramaattinen loppu Veikkaus­liigassa – Tähtipelaaja latasi suorat sanat Ruudulle

Haka nappasi täydet pisteet kotiyleisönsä edessä. Valkeakosken Haka nousi kahdesti tasoihin ja meni lopulta ohi, kun se voitti Tampereen Ilveksen 4–3-lukemin jalkapallon Veikkausliigassa. Hakan sankariksi nousi Evangelos Patoulidis, joka teki 4–3-voittomaalin ottelun lisäajalla. Belgialainen sai pallon, kun hän ehti Santeri Haaralan pudottamaan palloon ensimmäisenä ja karkasi läpiajoon. Patoulidis ohitti Ilveksen maalivahdin Ville Sepän ja laittoi...

Lue lisää

Urheilutähden romanssi Taylor Swiftin kanssa on koitunut kalliiksi: ”Se on todella radikaalia”

Travis Kelce ja Taylor Swift törsäävät päivässä niin paljon rahaa, että tavan tallaajaa hirvittää. Yhdysvaltalainen Life & Style -lehti on saanut sisäpiirilähteiltään tietoja tähtipoppari Taylor Swiftin ja huippu-urheilija Travis Kelcen rahankäytöstä. Lehden mukaan 34-vuotiaat törsäävät suhteeseensa keskimäärin noin 100 000 dollaria eli noin 92 000 euroa päivässä.

Lue lisää
Selaa ylöspäin