Home » Archives for juuli 16, 2024

CNN: Yhdysvallat sai yllättävän tiedustelu­tiedon: Iran suunnit­telemassa Trumpin salamurhaa

Yhdysvallat sai tiedustelutietoa Iranin suunnittelemasta Donald Trumpin salamurhasta, kertoo uutiskanava CNN. Yhdysvaltain viranomaiset ovat saaneet viime viikkoina tiedustelutietoa siitä, että Iran suunnittelee ex-presidentti Donald Trumpin salamurhaa. Asiasta kertoo CNN lähteisiinsä vedoten. Kanavan mukaan viime lauantaina Pennsylvanian osavaltiossa tapahtunut Trumpin salamurhayritys ei kuitenkaan liity Iranin suunnitelmiin.

Lue lisää

Ihminen puristui kuoliaaksi työpaikallaan – IS: Näin uhria muistettiin

Kaivinkoneen päälle oli tuotu kynttilöitä ja kukkia, IS kertoo. Paikalliset ihmiset kunnioittivat työtapaturmassa kuolleen ihmisen muistoa Kirkkonummella, Ilta-Sanomat kertoo. Tapaukseen oletettavasti liittyvän kaivinkoneen päälle oli tuotu kynttilöitä ja kukkia. Lisäksi puinen risti oli asetettu nojaamaan koneen telaa vasten.

Lue lisää

Nyt puhuvat ikonisten Trump-kuvien takana olleet kuvaajat – "Ei saa toista tilaisuutta"

Evan Vucci ikuisti Donald Trumpista levinneen nyrkkikuvan salamurhayrityksen jälkeen. New York Timesin valokuvaaja Doug Mills onnistui kuvaamaan Yhdysvaltain entistä presidenttiä Donald Trumpia kohti ammutun luodin, joka sohaisi hänen korvaansa lauantain vaalitilaisuudessa Pennsylvaniassa. Mills kertoi NYT:lle ja CNN:lle, että hän oli ollut vain muutaman metrin päässä Trumpista, kun hän kuuli laukaukset. Ensin Mills luuli, että ne...

Lue lisää

Ingrid, 32, saapui tuhansien ihmisten eteen ja järkytti kaikkia

Ingrid Andressin kansallishymni ei mennyt putkeen. Yhdysvaltalainen kantrilaulaja Ingrid Andress, 32, esitti USA:n kansallishymnin maanantaina ennen MLB:n Home Run Derby -kisaa Arlingtonissa, Teksasissa. Andressin esiteltiin reilulle 38 000 katsojalle nelinkertaisena Grammy-palkinnon ehdokkaana, mutta hänen esityksensä sai karun vastaanoton.

Lue lisää

Jalankulkija sinkoutui metsikköön, kun autoilija kiihdytti päin

45-vuotias lahtelaismies tuomittiin yli 3,5 vuoden vankeusrangaistukseen vakavista väkivallanteoista. Erimielisyydet tuttavaporukan kesken saivat 45-vuotiaan miehen tekemään jotain, jota käräjäoikeus piti erityisen raakana ja julmana tekona. Hän kaahasi autollaan kolmihenkistä seuruetta päin ja törmäsi 37-vuotiaaseen mieheen. Mies lensi törmäyksen voimasta useiden metrien matkan metsikköön.

Lue lisää

IS: Koira hyökkäsi pienten lasten kimppuun rivitalo­alueella

Koira hyökkäsi lasten kimppuun Espoon Nuottaniemessä. Espoon Nuottaniemessä koira hyökkäsi kahden pienen lapsen kimppuun. Aiheesta uutisoi Ilta-Sanomat. Silminnäkijän mukaan maanantaina puolenpäivän aikaan rivitaloalueen parkkipaikalta kuului hirveä huuto.

Lue lisää

Rajavartio­laitos on valmis

Rajalaki eli niin sanottu käännytyslaki on hyväksytty, ja tasavallan presidentti Alexander Stubb on vahvistanut sen. Suomen rajavartiolaitos on valmistautunut uuden rajalain toimeenpanoon. Rajavartiolaitos on valmis toimeenpanemaan uuden rajalain käytäntöön muutamassa viikossa. Tiistaina tasavallan presidentti Alexander Stubb vahvisti uuden rajalain. Laki tulee voimaan 22.7.2024 ja on voimassa vuoden.

Lue lisää
Selaa ylöspäin