Home » Archives for juuli 17, 2024

Auto ajoi terassille Pariisissa – Ainakin yksi kuollut ja useita loukkaan­tuneita

Auton kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta. Auto on ajanut kahvilan terassille Pariisin pohjoisosissa sijaitsevassa 20. kaupunginosassa, uutisoi Reuters. Tapauksessa on kuollut yksi henkilö ja loukkaantunut kuusi, joista kolme on kriittisessä tilassa. Poliisin mukaan auton kuljettaja pakeni paikalta. Autossa oli yksi matkustaja, joka oli sekä alkoholin että huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Matkustaja ei ole loukkaantuneiden joukossa.

Lue lisää

”Ihan pikkupojalla” aseen näköinen esine Vuosaaressa: Poliisi ajoi takaa – Hurja video

Iltalehden lukija todisti kahden pojan juoksevan poliisia karkuun Vuosaaressa. Poliisi jahtasi lapsia Helsingin Vuosaaressa keskiviikkoiltana. Poliisin mukaan tapaukseen liittyy mahdollisesti aseen näköinen esine. Tilannetta todistanut Iltalehden lukija kertoo olleensa odottamassa linja-autoa Helsingin Vuosaaren metroaseman edessä, kun yhtäkkiä hänen ohitseen juoksi kaksi nuorta poikaa poliisiauto perässään.

Lue lisää

Villit huhut pyörivät – Pep Guardiola Englannin valmentajaksi?

Pep Guardiolalla on enää vuosi sopimusta jäljellä Manchester Cityn kanssa. Englannin jalkapallomaajoukkuetta kahdeksan vuotta käskyttäny Gareth Southgate ilmoitti tiistaina jättävän tehtävänsä. Tämä starttasi saarivaltiossa huhumyllyn, jossa on nosteltu esiin kovan luokan ehdokkaita. The Independent uutisoi, että Englannin jalkapalloliitto FA olisi valmis seurailemaan Manchester Cityn päävalmentajan Pep Guardiolan tilannetta. Espanjalaisluotsilla on seuransa kanssa vielä vuosi sopimustaan...

Lue lisää

Ukraina yritti salamurhata Putinin

Kyrylo Budanovin mukaan Ukraina on yrittänyt useasti toimittaa Putinin pois päiviltä. Ukrainan sotilastiedustelupalvelu (GRU) on yrittänyt toistuvasti murhata Vladimir Putinin, tiedustelupäällikkö Kyrylo Budanov paljasti viime viikonloppuna ukrainalaisen New Voice -julkaisun haastattelussa. – Salamurhayrityksiä on yritetty, mutta kuten näette, ne eivät ole onnistuneet toistaiseksi, vuodesta 2020 GRU:ta johtanut Budanov sanoi.

Lue lisää

Poliisi­operaatio Tampereella – Poliisien asut enteilevät pahinta

Sisä-Suomen poliisi vahvistaa tehtävän, mutta ei kommentoi asiaa sen enempää. Poliisi näytti tekevän tutkintaa valkoiset haalarit päällään Tampereen Annalassa keskiviikkoiltana. Lähistöllä asuva Mira kertoo Iltalehdelle, että Hikivuorenkadulla sijaitsevan talon pihalla oli iltakuuden aikoihin kaksi poliisiautoa ja ambulanssi.

Lue lisää

Tähtipelaajien törkyjutut paljastuivat

Argentiinan voitonjuhlat saivat mauttoman käänteen. Argentiinan maajoukkuepelaajat ovat joutuneet kohun keskelle Copa America -voiton jälkeen. Syynä on laulu, jota pelaajat lauloivat Enzo Fernandezin kuvaamalla videolla. Argentiinan pelaajat juhlivat joukkueen bussissa 1–0-finaalivoittoaan Kolumbiasta sunnuntai-iltana.

Lue lisää

Laura Manninen, 51, sairastui rajuun tautiin – Teki pahimman mahdollisen virheen: ”Näin vanhanakin voi olla tyhmä”

Mannisen kisapäivät menevät itkuisena ja koomassa. 51-vuotias Laura Manninen jaksaa vain. Hän oli jälleen mukana 5 000 metrin juoksussa Lappeenrannan gp-kisoissa. Manninen juoksi 17.25,09 ja jäi sijalle 11. Hän laittoi ”heikon” tuloksen iän piikkiin.

Lue lisää

Palatsit | Uusi britti­pää­ministeri isännöi Stubbia ja muita historiallisessa Blenheimin palatsissa: Winston Churchillin synnyin­koti oli aikansa öky­kartano

Britannian pääministeri Keir Starmer isännöi eurooppalaisia johtajia Blenheimin palatsissa torstaina. 1700-luvun alussa rakennettu massiivinen kartano on ollut Churchillin ja Spencerin sukujen näyttämö.

Lue lisää
Selaa ylöspäin