Home » Archives for juuli 24, 2024

Biden astuu viimein esiin – Seuraa suoraa lähetystä noin kello 2.45

Presidentti Joe Biden astuu kameroiden eteen ensimmäistä kertaa presidenttiehdokkuudesta luopumisen jälkeen. Yhdysvaltain presidentti Joe Biden pitää keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin kello kolme Suomen aikaa puheen suoraan Valkoisesta talosta. Puheessa Bidenin on tarkoitus kertoa kautensa jatkosta sen jälkeen, kun hän luopui demokraattipuoleen presidenttiehdokkuudesta viime viikonloppuna. Presidentti ilmoitti puheesta sosiaalisen median palvelu X:ssä.

Lue lisää

Alle 15-vuotiasta tyttöä epäillään nuoren tytön murhasta Ruotsissa

Uhri ja murhasta epäilty tyttö tunsivat toisensa. Alle 15-vuotiasta tyttöä epäillään raa´asta murhasta Landskronan kaupungissa Ruotsissa. Tyttöä epäillään nuoren tytön sieppauksesta ja murhasta sen jälkeen, kun ruumis löytyi tiistai-iltana. Asiasta kertoo Aftonbladet. Lundin käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan rikos tapahtui 21.–22. heinäkuuta. Uhri vietiin sairaalaan, mutta hänen henkeään ei voitu enää pelastaa. Poliisin mukaan hän oli joutunut...

Lue lisää

Nainen heräsi karmivaan tilanteeseen: Alaston ikämies nylkytti

Nainen ja mies pääsivät sopuun ennen oikeudenkäyntiä. Tämä lyhensi miehen tuomiota. 69-vuotias mies kajosi nukkuvaan naiseen karmealla tavalla. Hän hiipi naisen viereen sängylle, riisui tämän alavartalon paljaaksi ja asettautui alastomana päälle. Nainen heräsi ”nylkytykseen”.

Lue lisää

Snoop Doggilla yllätysrooli Pariisissa

Olympiatuli sytytetään perjantaina Eiffel-tornilla. Amerikkalainen räppäri Snoop Dogg nähdään yhtenä olympiatulen viimeisistä soihdunkantajista ennen perjantain avajaisseremoniaa Pariisissa. BBC:n mukaan 52-vuotias räppäri kantaa soihtua Saint-Denisin kaduilla Pohjois-Pariisissa, jossa sijaitsee Stade de France -olympiastadion.

Lue lisää

Elon Musk on Netanjahun vieraana Yhdysvaltain kongressissa

Teslan toimitusjohtaja seuraa Israelin pääministerin puhetta kongressissa tämän kutsuvieraana. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu puhuu Yhdysvaltain kongressille keskiviikkona ensimmäistä kertaa sitten Gazan sodan alkamisen. Puhetta oli Israelin pääministerin kutsuvieraana seuraamassa myös Teslan toimitusjohtaja Elon Musk. Musk kertoi aiemmin Fox Businessin mukaan olevansa kongressitalolla Netanjahun vieraana.

Lue lisää

Kamala Harrisin nauru jakaa mielipiteitä – Asiantuntija kertoo, mistä se johtuu

Tilaa ottava, naurava nainen voidaan erityisesti politiikassa kokea uhkaavana, arvelee asiantuntija. Miksi Kamala Harrisin nauru ärsyttää? Yhdysvaltain demokraattipuolueen tulevan presidenttiehdokkaan ja nykyisen varapresidentin nauravainen olemus sekä nauru itsessään on ollut Yhdysvalloissa kritiikin kohteena jo pitkään. Harris tiedetään avoimesti kovaan ääneen nauravana ja hymyileväisenä ihmisenä. Republikaaniehdokas Donald Trump tarttui Harrisin nauruun miltei heti, kun Harrisin ehdokkuus...

Lue lisää
Selaa ylöspäin