Home » Archives for juuli 30, 2024

Myös Intialla sotaharjoitus Venäjän kanssa Suomenlahdella

Venäläinen ja intialainen alus harjoittelivat muun muassa haaksirikkoutuneiden pelastamista, Uutistoimisto Tass kertoo. Venäjän ja Intian laivastot harjoittelivat yhdessä Suomenlahdella, Venäjän valtiollinen uutistoimisto Tass kertoo. Uutistoimiston mukaan Venäjän Itämeren laivaston korvetti Soobrazitelny ja Intian laivaston fregatti Tabar harjoittelivat kelluvien merimiinojen etsimistä ja tuhoamista sekä haaksirikkoutuneen aluksen miehistön pelastamista.

Lue lisää

Stubb ranskalais­lehdelle: Sota tulossa pisteeseen, jossa rauhasta täytyy neuvotella – Kreml tarttui heti

Stubb kommentoi mahdollisia neuvotteluja Ukrainan ja Venäjän välillä ranskalaislehdelle. Venäläismediat ovat tarttuneet presidentti Alexander Stubbin kommentteihin Ukrainan ja Venäjän mahdollisista neuvotteluista, jotka julkaistiin Le Monden pitkässä haastattelussa lauantaina. Haastattelussa Stubb sanoo, että sota on tullut tilanteeseen, jossa neuvottelut tulisi aloittaa.

Lue lisää

Päästikö Orbán Venäjän sabotöörit Eurooppaan?

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat tiistailta 30. heinäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 888. päivä. Puolan turvallisuusviranomaiset pidättivät maanantaina venäläisen oppositiotoimijan Igor Rogovin. Rogov on aiemmin työskennellyt muun muassa Aleksei Navalnyin sekä Mihail Hodorkovskin järjestöissä.

Lue lisää

Ranskan joukkueen Guillaume, 33, pidätettiin – Jäi kiinni iljettävästä aktista

Ranskan liitto aikoo antaa Guillaume Bergelle potkut. Ranskan maajoukkueen melontavalmentaja Guillaume Berge on pidätetty, Le Parisien uutisoi. 33-vuotias Berge jäi kiinni virtsatessaan Pariisin kadulle seinää vasten kaiken kansan edessä.

Lue lisää

Tuomas Sammelvuo puhkui kuin Juhani Tamminen

Ranska–Kanada 3–0. Ranska on Aurinkokuningas Juhani Tammisen maita. Vanha mestari koutsasi menestyksekkäästi Ranskan miesten jääkiekkomaajoukkuetta vuosina 1994–96 ja loi valmentajien voimakävelyn. Hän porhalsi ja puhkui poikiensa edessä vaihtopenkin ja kaukalon välissä kymmeniä metrejä per erä.

Lue lisää
Selaa ylöspäin