Home » Archives for juuli 31, 2024

Trump kyseenalaisti Harrisin etnisen taustan

Trumpin esiintyminen mustien toimittajien liiton konferenssissa on herättänyt paljon kritiikkiä. Yhdysvaltain entinen presidentti ja republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump vihjasi, että hänen todennäköinen kilpakumppaninsa Kamala Harris on vasta hiljattain alkanut identifioitua mustaksi. – Hän oli aina intialaista syntyperää, ja hän vain nosti esille intialaista syntyperää. En tiennyt, että hän oli musta, ennen kuin muutama vuosi sitten,...

Lue lisää

Ukraina iski Syyriaan

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat keskiviikolta 31. heinäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 889. päivä. Ukrainan sotilastiedustelu (HUR) väittää iskeneensä Venäjän lentotukikohtaan Syyriassa. Aiheesta uutisoi Kyiv Post. Lehden lähteiden mukaan Ukraina teki lennokki-iskun Kuweiresin lentotukikohtaan 25. heinäkuuta. Syyrian presidentti Bashar al-Assad tapasi Venäjän presidentti Vladimir Putinin edellisenä päivänä Kremlissä.

Lue lisää

Tässä on Oliver Helanderin uusi rakas

Keihäänheittäjä julkaisi sosiaalisessa mediassa romanttisia kuvia. Pariisin olympialaisissa keihästä heittävä Oliver Helander on nyt julkaissut kuvia uudesta rakkaastaan Instagramissa. Helander, 27, paljasti aiemmin kesällä, että aiempi parisuhde on päättynyt. Yhdessäoloa kesti viisi vuotta.

Lue lisää

Lamine Yamal ja Alex, 17, kriisissä – Tytön härski touhu paljastui videolta

Alex Padillaa syytetään pettämisestä. Jalkapallotähti Lamine Yamal lakkasi seuraamasta tyttöystäväänsä Alex Padillaa Tiktokissa, Mundo Deportivo uutisoi. Viikonloppuna Padillasta alkoi kiertää somessa video, jossa hän istuu toisen pojan sylissä. Video oli kuvattu suorana lähetyksenä Instagramiin.

Lue lisää

Ex-joukkuekaveri lyttäsi tylysti – Simone Biles iski viiltävästi takaisin

Simone Biles juhli viidettä olympiakultaa. Yhdysvaltain supertähti Simone Biles teki näyttävän paluun olympialaisiin, kun USA voitti telinevoimistelun olympiakultaa joukkuekisassa. Biles oli osa kultaa voittanutta joukkuetta, joka loisti neliottelussa. Hän on nyt kahdeksankertainen olympiamitalisti ja monen asiantuntijan mielestä kaikkien aikojen paras telinevoimistelija.

Lue lisää
Selaa ylöspäin