Home » Archives for august 4, 2024

Zelenskyi pääsi ylpeilemään

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat sunnuntailta 4. päivänä elokuuta 2024. Kyseessä on sodan 893. päivä. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi ilmoitti sunnuntaina, että ukrainalaiset hävittäjälentäjät ovat alkaneet suorittaa sotatehtäviä F-16-hävittäjillä. Ukraina on odottanut yhdysvaltalaisten hävittäjien saamista käyttöönsä lähes kahden ja puolen vuoden ajan sodan alusta alkaen.

Lue lisää

Näkökulma: Kalle Rovanperän käsittä­mättömässä epäonnessa on mielen­kiintoinen yksityiskohta

Kalle Rovanperän ulosajo korpeaa kaikkia rallifaneja, kirjoittaa Jyväskylästä Iltalehden Juuso Taipale. Painokelvottomia sanoja. Sellaisia kuultiin kymmenissä tuhansissa eri kohteissa Suomen maalla tänään puolenpäivän maissa.

Lue lisää

Trumpilta rajuja syytöksiä Kamala Harrisista – Asiantuntija: Tässä ovat syyt

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on pyrkinyt kosiskelemaan räikeillä ulostuloillaan ydinkannattajiaan. Yhdysvaltain entisen presidentin ja republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin räikeät syytökset sen kun vaan jatkuvat. Lauantaina Trump jylisi Atlantan kampanjatilaisuudessa, että Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris on ”äärimmäisen epäpätevä presidentiksi” ja hänellä on ”alhainen älykkyysosamäärä”. Mihin Trump tällä pyrkii? John Morton -tutkimuskeskuksen tutkijatohtori Pekka Kolehmaisen mukaan...

Lue lisää

Katso aamulla pankki­tilillesi – Siellä voi olla muhkea yllätys

1,8 miljoonan suomalaisen tilille kilahtanee iloinen yllätys veronpalautuspäivänä. Jos palautus ei näy tilillä heti aamulla, ei ole vielä syytä hätääntyä. Maanantaina 5. elokuuta 1,8 miljoonan suomalaisen pankkitilille maksetaan yhteensä 900 miljoonan euron edestä veronpalautuksia. Verohallinto maksaa veronpalautuksia asiakkaille joka kuukausi heinäkuusta joulukuuhun. Maksupäivä riippuu siitä, milloin asiakkaiden verotus valmistuu. Elokuun veronpalautuspäivä on vuoden suurin.

Lue lisää
Selaa ylöspäin