Home » Archives for august 7, 2024

Brittimies katosi Thaimaan-matkalla – Saattaa olla Suomessa

On epäselvää, nousiko Robinson koskaan Finnairin lennolle kohti Helsinkiä. Englantilainen Simon Robinson katosi Bangkokissa ennen paluulentoaan, mutta nyt hänen siskonsa uskoo Robinsonin olevan Helsingissä. Robinson katosi 26. heinäkuuta, kun hänen piti lentää Helsingin kautta takaisin kotimaahansa. Aiempien uutisten mukaan Robinsonin ei uskottu koskaan nousseen koneeseen.

Lue lisää

Ukrainan vastahyökkäys hyytyi Kurskissa – alueella hätätila

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat keskiviikolta seitsemäs päivä heinäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 895. päivä. Venäjä julistaa hätätilan Kurskin alueelle Ukrainan hyökkäyksen johdosta, kertoo kuvernööri Aleksei Smirnov keskiviikkona Telegramissa. Asiasta uutisoi muun muassa uutistoimisto Reuters ja venäläinen uutistoimisto Tass. Smirnov sanoo, että hän on vastuussa henkilökohtaisesti kriisinhallintakeskuksesta siihen asti, kunnes tilanne rauhoittuu.

Lue lisää

Karmea loukkaan­tuminen – Tähti kannettiin stadionilta paareilla

Lamecha Girma kaatui todella pahasti olympiafinaalissa. Olympialaisissa miesten 3 000 metrin estefinaalissa nähtiin myöhään keskiviikkona raju kaatuminen. Etiopian Lamecha Girma, 23, kaatui kärkijoukoissa kilpailun viimeisellä kierroksella. Girma lähti ylittämään kuivaestettä, mutta kompastui pahannäköisesti.

Lue lisää

Näitä sanoja Wilma Murto ei ollut saada sanotuksi

Wilma Murron vuosien mittainen olympiaprojekti päättyi sekaviin tunteisiin. – En tiedä, mikä on päällimmäinen tunne, kun niitä on helkkaristi joku pino tuolla, Murto sanoi. Murto sijoittui olympiafinaalissa kuudenneksi tuloksella 470. Siihen asti pöytäkirja oli puhdas, mutta 480 putosi kolmesti.

Lue lisää
Selaa ylöspäin