Home » Archives for august 10, 2024

Youtuben pitkäaikainen toimitus­johtaja on kuollut 56-vuotiaana

Youtuben pitkäaikainen toimitusjohtaja Susan Wojcicki on kuollut 56-vuotiaana. Susan Wojcicki on kuollut perjantaina 56 vuoden iässä. Wojcicki työskenteli Youtuben toimitusjohtajana yhdeksän vuoden ajan videopalvelun vahvan kasvun aikana. Hän oli myös ensimmäisiä työntekijöitä Googlen palkkalistoilla. Wojcickin kuolemasta kertoi hänen aviomiehensä Dennis Troper Facebook-tilillään. Troper kertoo surupäivityksessään vaimonsa sairastaneen keuhkosyöpää kahden vuoden ajan.

Lue lisää

Valko-Venäjä syyttää Ukrainaa ilmatila­loukkauksesta – Näin Lukašenka jyrisi

Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukašenkan mukaan maa aikoo reagoida kaikkiin siihen kohdistuneisiin provosointiyrityksiin. Valko-Venäjä kertoo tuhonneensa ukrainalaista lennokkikalustoa ilmatilassaan, uutisoi maan valtiollinen Belta-uutissivusto. Väitetty ilmatilaloukkaus tapahtui perjantai-iltana. – Ilmapuolustus tuhosi useita kohteita Valko-Venäjän yllä. Tuhottuja kohteita etsitään parhaillaan. Uskomme, että kohteet olivat hyökkäykseen käytettäviä droneja. Ne loukkasivat Valko-Venäjän ilmatilaa ja lensivät Ukrainasta, kertoo maan presidentti Aljaksandr...

Lue lisää

IL seuraa: Uskomaton donkki! LeBron James laitettiin törkeästi kentän pintaan

Ranska ja Yhdysvallat kohtaavat toisensa olympiafinaalissa. Toisen neljänneksen alku oli Ranskan juhlaa. Isäntämaa käänsi tappioaseman johdoksi vain alle kolmen minuutin pelin jälkeen. USA joutui ottamaan aikalisän kerätäkseen itsensä, ja kotiyleisö oli hetkellisesti hurmoksessa. USA pääsi kuitenkin vahvasti peliin kiinni aikalisän jälkeen, ja nappasi johdon takaisin itselleen.

Lue lisää

Miestä odotti järkyttävä näky tuttavan luona: Kahlittu nainen itki ja aneli vapautusta

Mies väitti, että kahlitseminen oli ”yhteinen leikki” lapsivapaana iltana. Pirkanmaalaismies meni tekemään hanttihommia tuttavansa luokse toukokuussa 2023. Varastohallissa häntä odotti järkyttävä näky: nelikymppinen nainen oli nilkastaan kahlittuna metallivaijeriin. Nainen oli itkuinen. Hänen nilkkansa oli veriruhjeilla.

Lue lisää

Poliisia paennut autoilija törmäsi kuorma-auton keulaan ja kuoli

Päihtyneeksi epäilty kuljettaja ei noudattanut poliisin pysähtymismerkkiä. Poliisia paennut henkilöauton kuljettaja kuoli, kun hän törmäsi vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Itä-Suomen poliisi kertoo saaneensa lauantaina hieman ennen iltakuutta tiedon, että Rantasalmella liikkuu henkilöauto, jonka kuljettajan epäiltiin olevan päihtynyt. Poliisipartio havaitsi kyseisen auton ja yritti pysäyttää sen.

Lue lisää
Selaa ylöspäin