Home » Archives for august 25, 2024

”Hyökkää, hyökkää, hyökkää” – Nainen ja koira kävivät uimavalvojan kimppuun kylpylässä

Kolmekymppinen nainen hyökkäsi koiransa kanssa uimavalvojan kimppuun tamperelaisessa kylpylässä. Lapinniemen kylpylän uimavalvoja joutui hirvittävän hyökkäyksen kohteeksi kesken työpäivänsä viime huhtikuussa. Kolmekymppinen nainen kävi koiransa kanssa hänen kimppuunsa. Tilanne sai alkunsa miesten saunasta, jonne nainen oli koirineen eksynyt. Nainen oli kertomansa mukaan luullut, että sauna on kaikille sukupuolille avoin.

Lue lisää

Ukrainalta synkkä viesti

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat sunnuntailta 25. päivä elokuuta 2024. Kyseessä on sodan 914. päivä. Valko-Venäjä on keskittämässä merkittävän määrän joukkoja ja kalustoa Ukrainan rajalle sotaharjoitusten varjolla, Ukrainan puolustusministeriö sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan. Asiasta kertoi myös uutistoimisto AFP. Ukrainan mukaan Valko-Venäjä on tuonut joukkoja ja kalustoa Homjelin alueelle, joka sijaitsee lähellä Ukrainan...

Lue lisää

Saksan veitsi-iskusta epäilty oli yritetty karkottaa maasta

Issa al Hasan tuli Saksaan vuonna 2022. Hänen turvapaikkahakemustaan ei hyväksytty. Saksan Solingenissa tapahtuneen veitsi-iskun epäilty tekijä oli 26-vuotias syyrialainen Issa al Hasan. Saksalaislehti Bildin mukaan al Hasan oli yritetty karkottaa. Al Hasan tuli Saksaan vuonna 2022, mutta hänen turvapaikkahakemustaan ei hyväksytty. Bildin mukaan al Hasanin olisi ollut tarkoitus poistua maasta vuoden 2023 alussa, mutta...

Lue lisää

Raastava näky märässä ojassa käynnisti kolmen tunnin operaation

Märkään ojaan uponneen hevosen nostamisessa kesti noin kolme tuntia. Sunnuntaiaamu valkeni Haukilammentien läheisyydessä Rovaniemellä hämmästyneissä tunnelmissa. Hevoslaitumen läheisyydessä oleva märkä ja syvä oja oli kiinnostanut kuusivuotiasta tammaa sen verran paljon, että polle oli uponnut sinne mahaansa myöten.

Lue lisää

Mittava sähkökatko: Sairaala­kompleksi Tampereella pimeni osittain lähes tunniksi

Taysin keskussairaala Tampereella kärsi lauantai-iltana laajasta sähkökatkosta. Tarkka syy ei ole vielä tiedossa. Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa eli Taysissa tapahtui lauantai-iltana mittava sähkökatko, joka alkoi kello 21 ja päättyi 21.45. – Ilmeisesti sähkökatko koski Taysin keskussairaalan aluetta aika kokonaan pois lukien varavoiman piirissä olevat paikat, kertoo Pirkanmaan hyvinvointialueen tukipalvelujohtaja Pekka Erola.

Lue lisää

F1-talli jumissa Hollannissa – Syynä venäläinen sponsori

Uralkalin käynnistämät oikeustoimet vaikeuttavat Haasin toimintaa. F1-talli Haasin kalusto ei pääse lähtemään Hollannin GP:n varikkoalueelta. Muun formulakaravaanin suunnatessa Zandvoortista kohti ensi viikonlopun kisapaikkaa Italian Monzassa Haasin kuljetusrekat ja kaikki kalusto jäävät toistaiseksi Hollantiin.

Lue lisää
Selaa ylöspäin