Home » Archives for august 26, 2024

Mystinen sosiaalisen median velho on kerryttänyt miljardi­omaisuuden – Tällainen on pidätetty Telegram-pomo Pavel Durov

Pavel Durov on kehittänyt kaksi menestystä niittänyttä sosiaalisen median alustaa, mutta julkisuudessa häntä on nähty vain ani harvoin. Sosiaalisen median alustoilla mittavan omaisuuden luonut Pavel Durov pidätettiin lauantaina Ranskassa, ranskalaismediat uutisoivat. Pidätys liittyi hänen omistamansa Telegram-sovelluksen tutkintaan. Ranskan viranomaiset ovat tiedottaneet pidätyksestä nihkeänlaisesti, mutta ranskalaismedioiden lähteiden mukaan Telegramia tutkitaan laittoman sisällön, kuten huumekaupan ja terrorismin...

Lue lisää

Puolan ilmatilaa loukattiin

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 26. päivä elokuuta 2024. Kyseessä on sodan 915. päivä. Puolan asevoimat raportoi ilmatilan loukkauksesta Venäjän iskettyä Ukrainaan. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. Puolan ilmatilaan Venäjän Ukrainaan tekemän ohjusiskun aikana lentänyt esine oli todennäköisesti drooni, kertoo Puolan asevoimien tiedottaja everstiluutnantti Jacek Goryszewski.

Lue lisää

Tavoitteli täydellistä Instagram-kuvaa – Natalie, 23, putosi karmealla tavalla ja kuoli

Natalie Stichova putosi ja kuoli. Voimistelija Natalie Stichova , 23, on kuollut. Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail. Urheilija putosi Tegelbergin vuorelta 79 metriä alaspäin 15. elokuuta. Stichova oli tiettävästi lähellä Saksassa sijaitsevaa Neuschwansteinin linnaa, ja halusi ottaa täydellisen kuvan Instagramiinsa.

Lue lisää
Selaa ylöspäin