Home » Archives for august 27, 2024

Pohjois-Koreaan karannut yhdysvaltalais­sotilas myöntää syyllisyytensä rikoksiin – Kiistää lapsipornon

Heinäkuussa 2023 Etelä-Koreasta Pohjois-Koreaan karannut Travis King myönsi syyllistyneensä karkuruuteen. Pohjois-Koreaan viime vuonna karannut yhdysvaltalaissotilas Travis King on valmis myöntämään syyllisyytensä muun muassa karkuruuteen, tottelemattomuuteen sekä aliupseerin pahoinpitelyyn, kertoo yhdysvaltalaismedia CNN. Kingin tapaus nousi otsikoihin heinäkuussa 2023, kun hän juoksi Pohjois-Korean rajan yli osallistuttuaan Koreoiden rajalla järjestetylle kierrokselle. King oli ennen pakoaan sijoitettuna Etelä-Koreaan, mistä...

Lue lisää

Venäläismediat: Ukraina yrittänyt toista hyökkäystä Venäjän maaperälle

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat tiistailta 27. päivä elokuuta 2024. Kyseessä on sodan 916. päivä. Venäläismediat sekä sotabloggarit kertovat Ukrainan asevoimien uudesta yrityksestä tunkeutua Venäjän maaperälle. Asiasta uutisoi oppositiomedia Meduza. Medioiden mukaan Ukraina on yrittänyt hyökkäystä Belgorodin alueelle Nehoteevkan kylän lähistöllä.

Lue lisää

Paljastavista asuista tunnettu Paige Spiranac, 31, palaa pelikentille

Paige Spiranac on mukana keskiviikkona starttaavassa turnauksessa. Somevaikuttaja ja entinen ammattigolfari Paige Spiranac, 31, palaa kilpakentille. Nainen kertoi viestipalvelu X:ssä, että hän on mukana Creator Classic -turnauksessa. – Vaikka kilpaileminen kahdeksan vuoden tauon jälkeen jännittää, olen innoissani tästä upeasta mahdollisuudesta. Tavoitteena on pitää hauskaa, Spiranac kertoo.

Lue lisää
Selaa ylöspäin