Home » Archives for september 1, 2024

Saksan lento­turvallisuudesta vastaava taho joutui verkko­hyökkäyksen kohteeksi

Verkkohyökkäyksen takana arvellaan olevan Venäläinen hakkeriryhmä. Saksan lentoturvallisuudesta vastaava Deutsche Flugsicherung eli DFS on joutunut verkkohyökkäyksen kohteeksi. Aiheesta kertoo useat saksalaismediat, kuten Zeit sekä Bild -lehdet. DFS sijaitsee Langenissa, joka on puolestaan Frankfurt am Mainin lähellä.

Lue lisää

Koskettava viesti – Tällaisia Gaudreaun veljekset olivat

Johnny Gaudreau ja Matthew Gaudreau olivat läheiset. Yhdysvaltalaiset Johnny, 31, ja Matthew Gaudreau, 29, kuolivat torstai-iltana paikallista aikaa, kun 43-vuotias mies ajoi autollaan heidän ylitseen. Lesken mukaan kiekkoveljekset olivat hyvin läheiset. Veljeksillä oli ikäeroa vain kaksi vuotta ja he olivat persoonaltaan vastakkaisia, mutta silti he olivat parhaita ystäviä.

Lue lisää

Voimistelun olympia­mitalisti liittyi Tinderiin: ”Ruskettunut”

Telinevoimistelun joukkuekisan olympiapronssimitalisti yllätti. Brasilialainen telinevoimistelija Flavia Saraiva on herättänyt kansainvälisesti huomiota, kun nettideittailusovellus Tinderiin ilmestyi hänen nimissään oleva tili, kertoo The Sun. 24-vuotias urheilija voitti pronssia joukkuekilpailussa Pariisin olympialaisissa. The Sunin mukaan hän on kirjoittanut profiilinsa portugaliksi.

Lue lisää

Tulitaistelu baarissa: Väliin mennyt järjestyksen­valvoja loukkaantui

Poliisi on esitutkinnan aikana saanut käsityksen siitä, mitä ravintola Härmän Häjyssä tapahtui heinäkuussa. Härmän Häjyn ampumisesta epäillään enää kolmea miestä. Poliisi on vapauttanut yhden miehen tutkintavankeudesta. Vuonna 1993 syntynyttä miestä epäillään enää ampuma-aserikoksesta ja laittomasta uhkauksesta. Hän on ollut osallisena tapahtumissa, mutta ei ampunut aseella.

Lue lisää

Tänne luvassa jopa 25 astetta

Ensi viikolla hätyytellään hellerajaa monin paikoin. Syyskuun ensimmäinen viikko alkaa kesäisissä tunnelmissa. Forecan tuoreen ennusteen mukaan syyssäätä saamme vielä tovin vartoa. Itä-Euroopasta virtaa Suomeen lämmintä ilmaa. Maanantaina Suomen säähän vaikuttaa maan länsipuolella oleva matalapaine. Sadekuuroja saadaan maan etelä- ja keskiosassa. Pohjoisessa on aurinkoisempaa ja poutaa. Päivälämpötilat pysyttelevät 20 asteen molemmin puolin koko maassa.

Lue lisää

Vesitorni palaa Riihimäellä – Junaliikenne seis

Arviota sammutustöiden kestosta ei ole. Kaikki junaliikenne Riihimäen kohdalla on keskeytetty, tiedottaa rataliikennekeskus Fintraffic. Keskeytys johtuu radan vieressä palavasta vanhasta vesitornista. Ajolankojen virta on jouduttu keskeyttämään sammutustöiden takia.

Lue lisää
Selaa ylöspäin