Home » Archives for september 7, 2024

Ukraina rakensi oman panssari­maasturin ”punaiseksi vaatteeksi” Venäjälle – Tämä siitä tiedetään

Inguar-3 on miinan- ja väijytyksenkestävä kevyesti panssaroitu auto. Ukraina kehittää paraikaa omaa kevyesti panssaroitua maastoajoneuvoaan, kertoo Business Insider. Asiasta uutisoitiin ensimmäistä kertaa jo maaliskuussa, mutta nyt ajoneuvo on nähty jo Venäjän vastaisella rintamalla tositoimissa Luhanskin alueella. BI siteeraa uudessa uutisessaan ukrainalaisia lähteitä, niiden joukossa myös auton valmistajaa ukrainalaista Inguaria. Yhtiön tuoreessa videossa ei paljasteta päivämääriä,...

Lue lisää

Justin, 27, haki pikaruokaa – Halvaantui

Justin Phongsavanh edustaa Yhdysvaltoja Pariisin paralympialaisissa. Paralympiaurheilija Justin Phongsavanh, 27, halvaantui lokakuussa 2015. Tuolloin 18-vuotias Phongsavanh haki ystävänsä kanssa ruokaa pikaruokaravintolasta McDonald’sta, kun tuntematon mies ilmaantui paikalle.

Lue lisää

Se oli siinä! Jeremy Clarkson ei voi enää tehdä auto-ohjelmia

Jeremy Clarkson teki shokkipaljastuksen ja ripustaa ajohanskat naulaan. Vanhuus ei tule yksin. Ei, vaikka olisi kansainvälinen autoiluohjelmissa esiintynyt televisiostara Jeremy Clarkson. Mies tunnetaan parhaiten autoiluohjelma Top Gearista. Viime aikoina hän on esiintynyt Amazon Primella pyörivässä The Grand Tourissa. – Nyt kun olen puhunut autoista televisiossa 36 vuotta, laitan hanskat tiskiin. Olen liian vanha ja liian...

Lue lisää

Vakava väkivallanteko Citymarketissa Turussa – Kahdelle vammoja

Tehtävään osallistui useampi poliisipartio. Turun Länsikeskuksen K-Citymarketissa oli lauantaina iltaseitsemän jälkeen poliisitehtävä, jota tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Kiireelliseksi määriteltyyn tehtävään useita useita poliisipartioita.

Lue lisää

Ullanlinnan murhaajalla jättiomaisuus – Tällaisia korvauksia häneltä vaadittiin

Murhasta tuomitun Roope Tikkasen firma teki kovaa tulosta ennen verenvuodatusta. Ullanlinnan murha-asunto olisi voinut jo käydä kaupaksi. Asia käy ilmi Helsingin käräjäoikeuden murhatuomiosta. Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevaa arvoasuntoa on yritetty saada kaupaksi sen jälkeen, kun psykiatri Roope Tikkanen, 49, murhasi vaimonsa siellä joulukuussa 2022.

Lue lisää

Rakennusliike yritti peitellä Jukan asunnon outoja läikkiä paikka­maalauksella – Sitten paljastui todellinen syy

Asiakas pettyi pahemman kerran rakennusliikkeeseen, joka ei korjannut virhettään kunnolla. Kyse oli asuinhuoneistosta, jonka asiakas oli ostanut rakennusliikkeeltä vuonna 2017. Jo noin vuoden kuluttua kaupanteosta asunnossa ilmeni maalaustarvetta. Olohuoneen katossa oli nimittäin outoja läikkiä. Vastuu virheestä on ilman muuta rakennusliikkeellä, tuumi asiakas, jota kutsutaan tässä jutussa Jukaksi.

Lue lisää
Selaa ylöspäin