Home » Archives for september 8, 2024

NYT:n gallup ennustaa voittoa Trumpille – Harrisin äänestäjistä huonoja uutisia

Presidenttiehdokkaat ovat rinta rinnan vain yhden prosenttiyksikön erolla toisistaan, mutta kyselyn mukaan Harrisin äänestäjät ovat epävarmempia. New York Times teettämän kyselyn mukaan republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on yhden prosenttiyksikön edellä demokraattien Kamala Harrisia. Sen sijaan ennusteet pitävät Harrisia todennäköisempänä vaalivoittajana. New York Timesin gallupissa 48 prosenttia vastaajista äänestäisi Trumpia seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi. Vastaavasti 47 prosenttia...

Lue lisää

”Mitä salasuhde tarkoittaa?” kysyi 15-vuotias – Mies kertoi öistä hotelli­sviitissä ja maksuista tuhmana olemisesta

Teot jäivät yritykseksi, kun nuoret lopettivat viestittelyn miehen kanssa. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut sakkoja miehelle, joka yritti houkutella teinityttöjä salasuhteeseen. Mies esiintyi kahdelle tytöille 39-vuotiaana varakkaana miehenä. Todellisuudessa hän oli pienituloinen 27-vuotias.

Lue lisää

Liian lihaksikkaaksi väitetty juoksija puhuttaa: ”Muut ovat tikku-ukkoja”

Marco Aropin lihaksikas olemus on harhaa, sanoo Zagrebin kisat paketoivat asiantuntija Arto Bryggare. Kanadalaisen keskimatkojen juoksijan Marco Aropin, 25, olemus puhuttaa. 193-senttistä ja noin 78-kiloista miestä on kuvailtu 800 metrin juoksuun ”liian lihaksikkaaksi”.

Lue lisää

Mitalisti hylättiin brutaalilla tavalla – Puhkesi itkuun

Pieni virhe johti paralympialaisissa diskaukseen. Elena Congost menetti näkörajoitteisten maratonin olympiapronssin sunnuntaina katkeralla tavalla. Congost oli tulossa kolmantena maaliin, mutta pieni virhe johti diskaukseen. Espanjalaisjuoksija irrotti loppusuoralla hetkeksi otteensa narusta, joka yhdisti hänet ja opasjuoksija Mia Carolin. Sääntöjen mukaan urheilijan ja oppaan täytyy pitää narusta kiinni koko kilpailun ajan.

Lue lisää

Romutarhasta löytyi käsittämätön autoaarre – Valmistettu vain 29 kappaletta

Lokakuussa huutokaupataan Yhdysvalloissa autokokoelma, joka näyttäisi hakevan vertaistaan, monellakin tapaa. Amerikassa, mutta erityisesti eteläisessä Kaliforniassa on vuosien tai vuosikymmenten ajan kohuttu romutarhasta, jossa lepää miljoonien ja taas miljoonien eurojen tai dollarien arvosta vanhoja klassikkoautoja. Eikä kyse ole niinkään määrästä kuin noiden projektien laadusta, vaikka nyt julkisuuteen vuodettujen etukäteiskuvien perusteella kyse on myös määristä.

Lue lisää

Naisen tuuppaaminen kävi kalliiksi ikämiehelle

Miestä ei tuomittu käräjäoikeudessa, mutta hovioikeudessa hänet katsottiin syylliseksi. Naisen kevään ensimmäinen pyörämatka töistä kotiin päättyi selkkaukseen, jossa hän loukkasi itseään jäätyään oman sähköpyöränsä alle Turussa toukokuussa 2022. Nainen kertoi yllättyneensä, kun pyöräilyreitti muuttui kapeaksi jalkakäytäväksi. Sitten hänet pysäytti iäkäs mies, joka ilmoitti, että yli 12-vuotiaat eivät saa pyöräillä jalkakäytävällä.

Lue lisää

Tšernobylissä roihuaa edelleen massiivisesti

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat sunnuntailta 8. syyskuuta 2024. Kyseessä on sodan 928. päivä. Venäläiset dronet ovat loukanneet Romanian ja Latvian ilmatilaa, kertoo uutistoimisto AP. Molemmat maat kuuluvat sotilasliitto Natoon. Romanian ulkoministeriö sanoi lausunnossa tuomitsevansa voimakkaasti Venäjän ”laittomat hyökkäykset”.

Lue lisää
Selaa ylöspäin