Home » Archives for september 13, 2024

Ukrainan räjähtävät "haamukoneet" kylvävät kauhua Venäjällä – Tästä on kyse

Ukraina muokkaa ultrakevyitä lentokoneita kulkemaan kauko-ohjauksella ja iskee niillä tuhansien kilometrien etäisyydelle syvälle Venäjän maaperälle. Ukrainan droonit iskevät toistuvasti Murmanskin alueella sijaitsevaan Olenjan lentotukikohtaan. Etäisyys Ukrainan rajalta Kuolan niemimaalle on noin kaksi tuhatta kilometriä. Tämä on herättänyt venäläisillä Telegram-kanavilla epäilyjä siitä, että Ukraina olisi laukaissut droonit Suomen tai Norjan puolelta.

Lue lisää

Iso poliisi­operaatio Helsingissä: Yhtä puukotettu

Puukotuksen uhri on kuljetettu sairaalaan. Poliisilla on näkyvä operaatio Helsingin Vallilassa. Yhtä henkilöä on puukotettu. Ohi ajavassa autossa istunut ihminen oli huomannut ajoradalla maanneen henkilön, jolla oli verta vuotava haava kyljessään. Hän oli ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen.

Lue lisää

Zelenskyi kiittää Suomea uudesta tukipaketista

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat perjantailta 13. syyskuuta 2024. Kyseessä on sodan 933. päivä. Volodymyr Zelenskyi kiittää viestipalvelu X:ssä Suomen uusimmasta Ukraina-tukipaketista. Paketti on arvoltaan 118 miljoonaa euroa. – Olen kiitollinen Alexander Stubbille sekä Suomen hallitukselle Suomen päätöksestä antaa Ukrainalle jälleen puolustuspaketti, arvoltaan 118 miljoonaa euroa, Zelenskyi kirjoittaa julkaisussaan.

Lue lisää

Mitta täyttyi – Leo Komarov ryöpytti Espoon areenaa MTV:llä

HIFK kaatoi Kiekko-Espoon kahdesti tällä viikolla. Perjantain tulos oli 3–2. Kiekko-Espoon paluu Liigaan sujuu nihkeästi. Joukkue pelasi kahdesti avausviikolla HIFK:ta vastaan, ja hävisi molemmat pelit. Perjantain pääkaupunkiseudun paikallisen loppunumerot olivat HIFK:lle 3–2.

Lue lisää
Selaa ylöspäin