Home » Archives for september 14, 2024

302-metrinen legendaarinen valtamerilaiva upotetaan meren pohjaan

Maailman nopeimmin Atlantin ylittänyt laiva upotetaan luultavasti keinotekoiseksi riutaksi Okaloosan piirikunnan edustalle Floridan rannikolla. Aluksen Atlantin-ylitysennätys vuodelta 1952 yhä voimassa. Nopeimmin Atlantin länsisuuntaan ylittänyt valtamerilaiva SS United States aiotaan pian upottaa Floridan rannikolla, kertoo The Maritime Executive. Alus teki jo neitsytmatkallaan vuonna 1952 myös idän suunnan Atlantin-ylityksen nopeusennätyksen, mutta sen päihitti katamaraani Hoverspeed Great Britain...

Lue lisää

Suomalaiset pelastivat keihästähden: ”Ikuisesti kiitollinen”

Anderson Peters voitti Timanttiliigakauden finaalin. Hän sai vaivoihinsa apua Suomesta. Voidaan sanoa, että suomalaiset pelastivat keihästähti Anderson Petersin, 26. – Olen suomalaisille ikuisesti kiitollinen, Peters kommentoi Pariisin olympiakisoissa.

Lue lisää

Filmitähti pudotti 60 kiloa – Lähes tunnistamaton huippuvuosista

David Bautista ei ole ollut näin kevyt sitten teinivuosiensa. Showpaini- ja näyttelijätähti David Bautista, 55, on pudottanut painonsa 108 kiloon tulevaa elokuvaroolia varten, Generation Iron uutisoi. Bautista painoi WWE-urallaan parhaimmillaan 168 kiloa. Hän lopetti showpainin vuonna 2019.

Lue lisää

Vuosisadan rankimmat sateet Itä-Euroopassa: Neljä kuollut

Ainakin neljä ihmistä on kuollut rankkasateiden ja tulvien seurauksena Keski- ja Itä-Euroopassa. Ainakin neljä ihmistä on kuollut Keski- ja Itä-Euroopan rankkasateissa ja tulvissa, muun muassa CNN ja Reuters uutisoivat. Neljä ihmistä on kuollut Romaniassa, missä sadat ihmiset ovat jääneet tulvien saartamiksi. Tuhansia koteja on vaurioitunut tulvien takia ja kymmeniätuhansia kotitalouksia on ilman sähköä.

Lue lisää

Kohunaiselle nokkaan

Sydney McLaughlin-Levrone ei kellottanut parasta aikaa 200 metrin juoksussa. Yhdysvaltalainen kohujuoksija Sydney McLaughlin-Levrone ei kellottanut parasta aikaa lauantaina Timanttiliigakauden 2024 finaalitapahtumassa Brysselissä. Jenkki kipitti 200 metrin niin sanotussa B-erässä ajan 22,40 sekuntia ja voitti kyseisen lähdön. Tapahtuma pingottiin 0,1 metriä sekunnissa puhaltaneessa myötätuulessa kello 20.53 Suomen aikaa.

Lue lisää
Selaa ylöspäin