Home » Archives for september 15, 2024

Euroopan tappavat tulvat: Kymmeniä tuhansia evakuoitu

Euroopassa jylläävä Boris-myrsky on vaatinut jo ainakin seitsemän kuolonuhria. Boris-myrsky on aiheuttanut massiivisia tulvia Itä- ja Keski-Euroopassa. Erityisen rankat sateet ovat piinanneet viime päivinä muun muassa Wieniä, Bratislavaa ja Prahaa. Ainakin seitsemän ihmisen tiedetään kuolleen tulvien ja rankkasateiden johdosta.

Lue lisää

Taas uusi lämpöaalto – Hellerajaa hivotaan

Alkuviikosta lämpötilat ovat monta astetta tavanomaista korkeammat. Torstaina Kaakkois-Suomessa testaillaan jälleen hellerajaa, Ilmatieteen laitos ennustaa. – Alkaa syyskuu olemaan niin pitkällä, että siinä voisi sivuta myös myöhäisimmän hellepäivän ennätystä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jani Parviainen sanoo.

Lue lisää

Naton sotilas­komitean puheenjohtaja: ”Ukrainalla olisi hyvä syy iskeä Venäjälle”

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat lauantailta ja sunnuntailta 14.–15. syyskuuta 2024. Kyseessä ovat sodan 934. ja 935. päivät. Naton sotilaskomitean puheenjohtaja amiraali Rob Bauer totesi lauantaina Prahassa järjestetyssä kokouksessa, että Ukrainalla olisi hyvä sotilaallinen syy iskeä länsimaisilla aseilla syvemmälle Venäjälle. – Sotilaallisesti siihen on hyvä syy; heikentää vihollista, heikentää sen kuljetusketjuja, polttoainekuljetuksia,...

Lue lisää

”Tšekin Pamela Anderson” palkattiin urheiluseuraan – Juoksee stringeissä

Tana Bystronova ryhtyi outoon pestiin. Hän myöntää sen itsekin. Tšekkiläinen jalkapalloseura Usti nad Labem on tehnyt merkillisen palkkauksen, The Sun uutisoi. Entinen pääsarjajoukkue pestasi kentänlaitareportterikseen topless-malli Tana Bystronovan. Hän tekee tästä lähtien pelaajahaastattelut seuran sometileille.

Lue lisää

Silminnäkijä kertoo HS:lle: Näin tapahtui kuolemaan johtanut putoaminen työmaakuoppaan

Mies putosi työmaakuoppaan Helsingin keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Työmaakuoppaa ympäröivässä aidassa oli aukko, mikä mahdollisti kuoppaan putoamisen, kuolleen miehen läheinen ja tapahtumien silminnäkijä kertoo Helsingin Sanomille. Mies putosi usean metrin syvyiseen työmaakuoppaan Helsingin keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Onnettomuus tapahtui Kaisaniemenpuiston ja Rautatieaseman vieressä alueella, jossa on tehty paljon kaivuutöitä kesän mittaa....

Lue lisää

Topi Raitanen meni naimisiin – Näin hän vihjaili vain kolme kuukautta sitten

Topi Raitanen ja Johanna Rajavaara viettivät upeita häitä. Juoksija Topi Raitanen, 28, on mennyt naimisiin puolisonsa Johanna Rajavaaran, 29, kanssa. Raitanen jakoi Instagram-tarinoissaan kuvia ja videoita upeista häistä, joita myös häävieraat hehkuttivat.

Lue lisää
Selaa ylöspäin