Home » Archives for september 17, 2024

Venäläis­sotilaita epäillään brutaalista teosta

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat tiistailta 17. syyskuuta 2024. Kyseessä on sodan 937. päivä. Ukrainan viranomaiset ovat aloittaneet esitutkinnan ukrainalaisen sotavangin murhasta. Teosta epäillään venäläissotilaita. Venäläisillä Telegram-kanavailla on levinnyt kuva maassa makaavasta veren tahrimasta miehestä, jonka oletetaan olleen ukrainalainen sotilas. Miehen rintaan on isketty miekka, jossa luki ”Kurskin puolesta”.

Lue lisää

Paigen, 31, niukat vaatteet raivostuttavat golfkentällä – Kertoo nyt syyn asuilleen

Paige Spiranacilla ei ollut nuorempana varaa golfvaatteisiin. Kilpagolfariksi palannut kohutähti Paige Spiranac kertoo Up & Adams Show’ssa, miksi pukeutuu golfkentälle äärimmäisen niukkoihin asuihin. Ammattilaisuransa lopetettuaan Spiranac on tullut tunnetuksi somessa, jossa hänen golfvideonsa ja paljastavat asunsa ovat herättäneet ihailua ja myös paljon raivoa.

Lue lisää

Halla-aho: Viestini Jokelaiselle ei ollut huomautus pukeutumisesta

– En sanonut, että hän ei saa olla t-paidassa eduskunnassa, mutta kehotin häntä harkitsemaan vallitsevia käytäntöjä, puhemies Jussi Halla-aho (ps) sanoo. Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho (ps) sanoo, ettei hänen edustaja Jessi Jokelaiselle lähettämä viesti ollut huomautus Jokelaisen pukeutumisesta. – Jokelainen on ainoa, joka käyttää sanaa ”huomautus”, ja luulee sitten saaneensa huomautuksen.

Lue lisää

Anoppi joi vävynsä lonkeroita ja menetti hermonsa

Päihtynyt nainen ei kuulusteluissa muistanut tapahtumia. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut nelikymppisen naisen pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sakkorangaistukseen. Pahoinpitelyn uhri oli naisen tyttären miesystävä. Mies ja hänen avopuolisonsa olivat asunnossaan viettämässä aikaa, kun puolison äiti saapui paikalle. Tyttären mukaan äiti alkoi juoda miehen lonkeroita.

Lue lisää

Nämä kysymykset ratkaisevat USA:n vaalit – Kaksi kolmesta suosii Trumpia

Iltalehden USA-studiossa keskustellaan vaalit ratkaisevista asiakysymyksistä ja siitä, voiko pelkillä oikeilla ”viboilla” päästä presidentiksi. Talous, abortti ja maahanmuutto. Nämä kysymykset ratkaisevat Yhdysvaltojen syksyn presidentinvaalit, ja kahdessa niistä Donald Trump on vahvoilla.

Lue lisää

Kaksi isoa käännettä säähän

Torstaina voi olla vielä 20 astetta lämmintä, mutta loppuviikosta Lapissa voi tulla jo lunta. Sää jatkuu kesäisenä vielä pari päivää, mutta loppuviikkoa kohden kylmenee. Foreca kertoo kuluvan viikon säästä blogissaan. Keskiviikkona sää on päivällä poutainen maan etelä- ja keskiosissa. Pohjoisessa on pilvisempää, ja vesisateet ovat mahdollisia.

Lue lisää
Selaa ylöspäin