Home » Archives for september 18, 2024

Liettualta kova ratkaisu Venäjän riveissä taistelleelle

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat keskiviikolta 18. syyskuuta 2024. Kyseessä on sodan 938. päivä. Liettuan sisäministeriö riistää Liettuan kansalaisuuden Kastutis Kvetkusilta, joka osallistui Ukrainan sotaan Venäjän asevoimien riveissä. Asiasta uutisoi virolaismedia Delfi.

Lue lisää

Poikaa kiusattiin koulussa – Isoveli päätti kostaa

Miehen mukaan koulu ei puuttunut pikkuveljen kiusaamiseen riittävällä tavalla. Hän väitti oikeudessa, ettei tarkoitus ollut satuttaa nuorta ”niin pahasti”. 20-vuotias mies kuuli pikkuveljensä joutuneen kiusaamisen uhriksi. Toinen oppilas oli tehnyt pikkuveljelle ”lumipesun”. Asia jäi painamaan isoveljen mieltä, vaikka tilanne oli jo käsitelty koulussa osallisten kesken. Perjantaina mies saattoi pikkuveljensä koululle ja pyysi tätä osoittamaan oppilaan,...

Lue lisää

Näin hurjan summan Olivia Dunne, 21, tienaa yhdestä somekuvasta

Dunne on kerryttänyt järisyttävän omaisuuden yliopistourheilijana. Voimistelija Olivia Dunne on yliopistourheiluhistorian parhaiten tienannut nainen. New York Postin mukaan Dunne laskuttaa yhteistyökumppaneiltaan 125 000 dollaria (noin 112 300 euroa) somejulkaisulta. Kaupalliset yhteistyöt lyövät siis leiville.

Lue lisää

Autoilun kulttibrändi palaa – Myyntiin myös Suomessa

Sähköauton silaaminen motorsportilla voi olla haasteellinen tehtävä. Nissan tuo urheilullisen Nismo-brändinsä takaisin Eurooppaan täyssähköiseen Ariya-malliin yhdistettynä. Nismo on Nissanin suorituskykyosasto, joka keskittyy kilpa-autoiluun ja suorituskykyisten ajoneuvojen kehittämiseen. Täysin legendaarisessa maineessa ovat esimerkiksi perinpohjaisesti käsitellyt Nismo Skylinet.

Lue lisää

Päeva Sõnum – Neljapäev 19 september 2024

Täna toob päev endaga kaasa võimaluse tegeleda nii isikliku kui ka professionaalse elu aspektidega. Kuu asend ja täiskuu energia võivad tuua kaasa erilisi muutusi ja avastusi, kuid samas võivad nad tuua esile ka väljakutseid, millega tuleb toime tulla. Päeva Positiivne Pool: Selgus ja Ülevaatus: Täna on ideaalne päev, et üle vaadata oma eesmärgid ja plaanid.

Lue lisää

Ingli Sõnum – Neljapäev 19 september 2024

Täna, täiskuu ajal, kutsuvad inglid sind avama oma südant muutustele ja uutele võimalustele. Täiskuu toob kaasa tugeva energia, mis võib mõjutada nii sinu isiklikku elu kui ka ametialaseid aspekte. Päeva Positiivne Pool: Isiklik Kasv ja Peegelduse Aeg: Täiskuu on ideaalne aeg, et mõelda enda arengule ja seadma uusi eesmärke. Kasuta seda energiat oma edusammude hindamiseks,

Lue lisää
Selaa ylöspäin