Home » Archives for september 21, 2024

Poliisi ampui jääkarhun Islannissa

Islannin poliisi ampui jääkarhun, joka oli eksynyt mökin pihalle. Poliisi ampui harvinaisen jääkarhun syrjäisessä islantilaiskylässä. Jääkarhu havaittiin torstaina mökin ulkopuolella ja sitä pidettiin uhkaavana, paikalliset viranomaiset kertoivat. Mökin sisällä ollut vanha nainen säikähti karhua ja lukitsi itsensä ylkertaan. Nainen otti yhteyttä tyttäreensä ja pyysi apua. Jääkarhu penkoi mökin pihalla roskia.

Lue lisää

Selvitys: Trumpin surkeat turvatoimet johtuivat itse­riittoisuudesta

Salaisen palvelun väliaikainen johtaja Ronald Rowen mukaan puutteita havaittiin muun muassa ennakkosuunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Yhdysvaltain salainen palvelu on saanut valmiiksi selvityksen liittyen ex-presidentti Donald Trumpin heinäkuiseen salamurhayritykseen. Salainen palvelu kertoi perjantaina yksityiskohtaisesti virheistä, joita Trumpin kampanjatilaisuuden turvatoimissa havaittiin. Asiasta uutisoi AFP. Trump joutui salamurhayrityksen kohteeksi heinäkuussa Pennsylvanian Butlerissa. Tilaisuudessa kuoli yksi henkilö ja kaksi...

Lue lisää

Media | HS Visio uudistuu lokakuun alussa – Lohenpunainen liite loppuu, juttuja jatkossa myös arkisin ja sunnuntaina

HS Vision lohenpunainen printtiliite lakkaa, mutta taloussisältöjen määrää pyritään kasvattamaan niin verkossa kuin sanomalehdessäkin. Tulossa on muun muassa uusi viikottainen podcast ja uutiskirje.

Lue lisää
Selaa ylöspäin