Home » Helsinkiläinen ravintola tekee poikkeuk­sellisen kokeilun – Tuloksena asiakasryntäys

Helsinkiläinen ravintola tekee poikkeuk­sellisen kokeilun – Tuloksena asiakasryntäys

Noho Partnersin alla toimiva Ravintola Sipuli tekee kokeilun jouluaatoksi. Tähän mennessä se on saanut suursuosion niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin. Perinteisesti á la carte -ravintoloita pidetään jouluna säpissä, koska ihmiset tekevät joulupöydät omiin koteihinsa, eikä kysyntää ravintolaruoalle ole. Noho Partnersin kokeilu osoittaa, ettei näin välttämättä ole. Helsingin Kanavarannassa on poikkeuksellisesti jouluaattona auki Ravintola Sipuli. Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kertoo, että idea on lähtöisin paikan ravintolapäälliköltä, joka oli kuunnellut asiakkaiden toiveita.

Selaa ylöspäin