Home » Roihahtaako Nordiksella?

Roihahtaako Nordiksella?

Pelicansin ja HIFK:n ensimmäinen puolivälieräottelu jätti paljon kytemään. HIFK:n ja Pelicansin ensimmäinen puolivälieräkohtaaminen keskiviikkona Lahdessa oli juuri niin kuuma ja dramaattinen kuin odottaa sopikin. Kolmas erä "huipentui" ottelun ratkeamisen ohella HIFK:n veteraanipelaaja Leo Komarovin kolmen ottelun pelikieltoon johtaneeseen vastustajan murjomiseen sekä vielä päätössekuntien joukkohässäkkään. Lanka sarjassa on sytytetty ja ruuti käryää jo. Avausottelun ensimmäisessä erässä Pelicans näytti osittain HIFK:n jäähyjenkin takia selvästi paremmalta joukkueelta, mutta tehottomuus maalipaikoissa vesitti tuloksen teon. Loppua kohden ottelu tasoittui pelillisesti selvästi ja Pelicans vei lopulta maaliodottaman vain 3,1–3,0 (laukaukset 51–43). Merkittävää voimasuhde- tai pelivire-eroa avausottelu ei joukkueiden väliltä paljastanut.