Home » Roope Hintz masensi – Tässä Edmontonin ongelmat

Roope Hintz masensi – Tässä Edmontonin ongelmat

Dallas nappasi viimeksi henkisen niskalenkin Edmontonista. NHL:n Läntisen konferenssin finaalit jatkuvat ensi yönä Edmontonissa Edmonton–Dallas-sarjan nelospelillä. Dallas sai kolmospeliin kaivatun vahvistuksen, kun ykkössentteri Roope Hintz oli toipunut pelikuntoon. Hintzillä olikin iso rooli Dallasin käännettyä peli itselleen heikon avausjakson jälkeen. Hintz syötti Dallasin 1–2 kavennusmaalin sekä 2–2-tasoituksen. Dallasin toisen erän hurja alkupuolisko (kolme maalia ensimmäiseen 10 minuuttiin) sekoitti lähes täydellisesti Edmontonin pelaamisen. Vaikka Edmonton vielä pääsi ottelussa tasoihin Adam Henriquen maalilla, niin joukkueesta jäi yllättävän huono kuva avauserän hyvästä pelaamisesta huolimatta.