Pohjoismaissa toimivan keittiövalmistajan asiantuntija antaa neuvoja keittiön suunnitteluun ja kertoo, miten suomalaiset keittiöt eroavat muista pohjoismaisista keittiöistä. Uutta keittiötä suunnitellessa aivan ensimmäinen asia, joka kannattaa tehdä, on etsiä inspiraatiota, neuvoo pitkään designin ja keittiöiden parissa työskennellyt asiantuntia. – Ennen kuin mietit keittiön käytännöllistä puolta ja tilankäyttöä, etsi inspiraatiota. Usein neuvon myös luomaan oman mielikuvataulun. Kerää itseäsi miellyttäviä kuvia netistä tai lehdistä ja yhdistä ne. Silloin alat visuaalisesti luoda sitä fiilistä, josta pidät. Käytännön puoli ratkaisee itse itsensä sen jälkeen, kun olet löytänyt tyylin josta pidät, neuvoo muotoilujohtaja Herman Persson Nobialta.