Home » Valioliigassa vain yksi varma voittaja

Valioliigassa vain yksi varma voittaja

Viikon vakiokierroksella Valioliigan kohteista löytyy vain yksi varmaksi kelpaava joukkue. Kohteen 1 Arsenal oli viime sunnuntaina valtavan jyräyksen alla Manchesterissa Cityä vastaan jouduttuaan pelaamaan koko toisen puoliajan kymmenellä miehellä Leandro Trossardin punaisen kortin takia. Lontoolaiset pystyivät säilyttämään 1–2-johtoasemansa lähes ottelun loppuun saakka, vaikka City vei toisen jakson maalipaikat kerrassaan 28–1! Toki valtaosa Cityn paikoista oli melko näennäisiä, sillä toisen jakson maaliodottama oli manchesteriläisille "vain" 2,0–0,1. Kuitenkin tuokin ottelu osoitti Arsenalin puolustuksen vahvuuden nyt, kun esimerkiksi lähes koko viime kauden missannut Jurrien Timber on täydessä pelikunnossa. Edes Takehiro Tomiyasun ja Oleksandr Zinchenkon puuttumiset eivät ole näkyneet puolustustason laskuna.