Mielenkiintoista

Perjantai 11.08 päivän viesti.

Rakkaat ystävät!

Tänään on vesielementin päivä, mikä tarkoittaa, että tätä päivää hallitsee hitaus ja intuitio, tunteiden kautta tieto, hienovarainen havainto.

Työ tulee tehdä laadukkaasti ja siksi hitaasti. Ympärillä on kuin paljon juoksevaa vettä, mukaan lukien ajatuksia, sanoja ja tapahtumia, on vaikea keskittyä, mutta se on välttämätöntä. Jos kiirehdit, tänään et saa muuta kuin virheitä ja jopa tappioita. Tänään henkilö voi kohdata epämiellyttävän oppitunnin, joka opettaa hänelle jotain tärkeää.
Henkilökohtaisissa suhteissa on vielä monia tunteita, jotka heräävät nyt, mutta elementaarisesti on vaikea sanoa, kuka tai mikä tuo sinut rantaan. Paras lääke on rauha. Kuten joissakin Shakespearen teoksissa, myrsky voi tuoda miehen tai naisen rannalle yhdistämään heidät rakkauteen. Jos tunteesi johtavat sinut jonnekin, seuraa sydäntäsi. Jos ei ole tunteita, niin älä kiirehdi, joku voi itse uida satamaasi.
Hyvinvointi pysyy kohtalaisen hyvänä. Tänä päivänä on hyvä tehdä kaikenlaisia ​​puhdistusrituaaleja, käydä saunassa, uida joessa, järvessä, meressä tai juosta sateessa. Luonnon vesi pesee pois väsymyksen ja täyttää voimaa. Tämä on hyvä aika kodin pesulle ja siivoamiselle. Kuun laskeessa kodin siivoaminen on erityisen hyödyllistä, sen voi yhdistää siivoamiseen ja maagisiin rituaaleihin. Anna tilasi olla puhdas negatiivisuudesta, kateudesta ja yksinäisyydestä.
Toivotan sinulle onnellista päivää, hyvää mieltä, rauhaa, valoa, vahvaa tunnetta, keveyttä, runsautta, menestystä, rahaa ja onnea!

Related Articles

Back to top button