Home » Archives for mai 2, 2024

Ampumisen silminnäkijä Sanna Antikainen kommentoi Timo Vornasen erottamista IS:lle

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen toivoo puoluetoverilleen Timo Vornaselle voimia, kertoo Ilta-Sanomat. Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen tukee eduskuntaryhmänsä yksimielistä päätöstä erottaa kansanedustaja Timo Vornanen ryhmästä, kertoo Ilta-Sanomat. – Mie seison ryhmän päätöksen takana. Toivon Timolle jaksamista. Hän joutuu käymään jälkiselvittelyjä vielä pitkään, Antikainen viestitti IS:n mukaan.

Lue lisää

Ukraina: Nepalilaiset palkkasoturit pakenevat Venäjän armeijasta

Tähän juttuun on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat torstailta 2. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 799. päivä. – Valitettavasti joudun sanomaan, että Ukrainan liittolaiset ovat myöhässä aikataulusta, Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba sanoi Foreign Policyn haastattelussa. Kuleba kiitti avusta, mutta taipui silti arvostelemaan Ukrainan tukijoita.

Lue lisää

Tinder-treffi sanoi suorat sanat painosta – Brody, 29, teki jäätävän muodon­muutoksen

Brody Balinski laittoi raudan koville. Brody Balinski, 29, kävi deittisovellus Tinderissä tapaamansa naisen kanssa treffeillä maaliskuussa 2020. Hän painoi enimmillään 122 kiloa, kun treffikumppani pilkkasi hänen painoaan. Balinski yritti motivoida deittiään kuntoilun saralla, kun tämä päätti iskeä vastapalloon.

Lue lisää

Asiantuntija Timo Vornasesta: ”Onko tässä sumutus käynnissä?”

Perussuomalaiset ja Timo Vornanen tekivät viestinnässään useampia virheitä, arvioi Tekirin puheenjohtaja Harri Saukkomaa. Pian viikon kestäneen kansanedustaja Timo Vornasen kohutapauksen keskiössä on ollut viestintä tai pikemminkin sen puute. Kriisiviestinnän asiantuntija Harri Saukkomaa näkee, että Vornasen ja perussuomalaisten olisi kannattanut tulla esiin nopeasti viime perjantaina julkaistujen ensiuutisten jälkeen.

Lue lisää

Hitlerin ”oikean käden” talosta löytyi luurankoja

Hermann Göringin Sudenpesässä sijaitsevasta talosta löytyi luurankoja. Tutkijat ovat löytäneet natsijohtaja Adolf Hitlerin pahamaineisesta toisen maailmansodan aikaisesta sotilastukikohdasta ihmisten jäänteitä, kertoo saksalaislehti Spiegel. Sudenpesä eli Wolfsschanze -nimellä tunnettu tukikohta sijaitsee nykyisen Puolan alueella lähellä Kętrzynin kaupunkia, ja siellä vierailee vuosittain yli 200 000 turistia.

Lue lisää

Jesse Puljujärvi palasi Leijoniin – Antoi palautteen itselleen

Puljujärvi kehaisi ketjunsa nuorta sentteriä. – Oli kyllä kaikin puolin mukavaa. Täällä on hyvä meininki. Jesse Puljujärvi puki Leijonat-paidan päälleen ensimmäistä kertaa vuosiin. Edellisen kerran hänet nähtiin EHT-kaukalossa kaudella 2019–20, kun hän pelasi Oulun Kärpissä.

Lue lisää

Instagramin iso muutos ei ilahduta kaikkia

Instagramissa ryhdytään suosimaan alkuperäistä sisältöä. Tämä antaa pienille sisällöntuottajille reilummat mahdollisuudet pärjätä kuvia ja videoita varastavia isoja tilejä vastaan. Sen sijaan uudelleenjulkaisuihin perustuvien ”meemitilien” toimintaa muutos voi häiritä. Instagram kertoo blogissaan, että sen algoritmi ryhtyy suosimaan alkuperäistä sisältöä uudelleenjulkaisujen sijaan. Muutoksella pyritään parantamaan pienempien sisällöntuottajien mahdollisuuksia saada alkuperäiset sisältönsä nousemaan alustan käyttäjien silmien eteen. Tällä...

Lue lisää
Selaa ylöspäin