Home » Annan viikkohoroskooppi 1.–7.2.

Annan viikkohoroskooppi 1.–7.2.

Vesimies 20.1.–18.2.

Elämässäsi tapahtuu nyt paljon uusia asioita, ja olet voinut tuntea olosi epävarmaksi. Itseluottamuksesi paranee ensi viikolla, ja ymmärrät, ettei asioita kannata ottaa liian vakavasti. Uudet tuulet voivat olla merkityksellisiä.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinun kannattaa käyttää aikaa uusien näkökulmien etsimiseen. Nyt on aika katsoa pintaa syvemmälle ja päästää irti asioista, jotka aiheuttavat ahdistusta. Meditaatiosta ja joogasta voisi olla sinulle apua.

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt on aika verkostoitua ja saada näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Ota yhteyttä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä ja ovat kanssasi samalla aaltopituudella. Eräs kohtaaminen voi olla merkityksellinen.

Härkä 20.4.–20.5.

Kerro rohkeasti ideoistasi muille ja näytä, mihin kaikkeen pystyt. Sinulla saattaa olla mielessäsi kunnianhimoisia suunnitelmia, ja nyt on aika tehdä niistä totta. Valmistaudu muutokseen, joka voi viedä elämäsi täysin uuteen suuntaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessäsi on nyt paljon mahdollisuuksia, ja sen vuoksi tuleva viikko on hyvin jännittävä. Vaikka haluaisit kiirehtiä ja tehdä päätöksiä mahdollisimman pian, anna itsellesi aikaa pohtia eri vaihtoehtoja. Mieti tarkkaan, mihin suuntaan haluat edetä.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet saattanut tuntea olosi väsyneeksi ja ärtyneeksi etkä välttämättä tiedä, mistä se johtuu. Yritä selvittää, mitkä asiat tuottavat sinulle pahaa mieltä, jotta voit alkaa työstää niitä. Nyt on aika päästää irti menneestä ja siirtyä seuraavaan elämänvaiheeseen.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevalla viikolla ystävyyssuhteiden merkitys korostuu. Pidä yhteyttä niin vanhoihin kuin uusiinkin ystäviisi ja nauti yhteisestä ajasta heidän kanssaan. Kun kerrot heille avoimesti tunteistasi, saat aikaan hyviä asioita.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Viime aikoina prioriteettisi ovat voineet muuttua. Nyt on hyvä hetki pysähtyä ja ottaa askel taaksepäin, sillä silloin voit tarkastella asioita uudesta näkökulmasta. Olet valmis kokeilemaan jotain uutta, joten älä kuuntele sisäistä ääntäsi, joka yrittää rajoittaa sinua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko valmis olemaan luova? Se kannattaa, sillä luova työ auttaa sinua löytämään täysin uusia puolia itsestäsi. Rakkauselämääsi voi tulla lisää säpinää, jos uskallat olla spontaani ja tarttua hetkeen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja se voi aiheuttaa jännitteitä perhe-elämässä. Älä ota liian isoa taakkaa harteillesi, vaan jaa askareita muiden kanssa. Järjestyksen luominen kaaoksen keskellä voi olla hankalaa, mutta yritä pysyä kärsivällisenä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tarvitset nyt elämääsi selkeyttä ja rauhaa. Pane asiat tärkeysjärjestykseen, jotta saat hoidettua kaikki tärkeät työt pois alta. Järjestä viikonlopuksi omaa aikaa ja hemmottele itseäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Tuleva viikko näyttää kiireiseltä, ja sinun voi olla vaikea tasapainotella työelämän vapaa-ajan välillä. Tee itsellesi selkeä aikataulu, niin kaikki järjestyy. Loppuviikko näyttää rauhalliselta, joten silloin kannattaa rentoutua ja palautua.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin