Home » Annan viikkohoroskooppi 1.–8.5.

Annan viikkohoroskooppi 1.–8.5.

Härkä 20.4.–20.5.

Kaipaat nyt elämääsi ennen kaikkea rauhaa ja tasapainoa. Tunteista puhuminen ja huolien jakaminen muiden kanssa voisi auttaa sinua saavuttamaan tarvitsemasi mielenrauhan. Nyt on myös hyvä hetki korjata ja vahvistaa suhdettasi itseesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämäntilanteeseesi ja elämäntapoihisi saattaa olla tulossa pian isojakin muutoksia. Nyt on aika siivota kaikki nurkat ja luoda uudenlaisia rutiineja. Käytä toimivaksi todettua ryhmädynamiikkaa hyödyksesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Nupullaan olevat tunteet saattavat yllättäen puhjeta kukkaan tulevalla viikolla. Huomaat, että sinun on helppo puhua muille vaikeistakin asioista. Haavoittuvaisuutesi voi muuttua lopulta vahvuudeksesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Elät nyt haastavaa aikaa, mutta huomaat vielä, että hankaluuksistakin voi oppia paljon. Havaitset uusia puolia itsestäsi, joten tartu rohkeasti sinulle tarjoutuviin uusiin mahdollisuuksiin. Uskalla räväyttää!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä huolestu, vaikka kohtaisitkin lähiaikoina konflikteja. Parhaimmillaan ne puhdistavat ilmaa, ja sen jälkeen olet taas entistä vahvempi. Muista, että aina ei tarvitse voittaa, mutta aina on mahdollisuus kasvaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuntuuko ostosterapia houkuttelevalta? Shoppailun sijasta sinun kannattaisi kääntyä lähimmäistesi puoleen. Aiemmin sattunut väärinkäsitys on nyt mahdollista selvittää. Kun annat anteeksi, saat myös anteeksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Edessäsi näyttää olevan intensiivinen jakso. Tunteet saattavat nyt mennä loogisen toiminnan edelle ja aiheuttaa hieman hankaluuksia. Kun pysyt rauhallisena, saat valjastettua energiasi tärkeisiin a­sioihin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko luovalla tuulella? Nyt kannattaa uskaltautua seikkailuihin ja uusiin projekteihin. Ilmassa saattaa olla myös romantiikkaa, joten ota tästä ajanjaksosta kaikki ilo irti.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinun täytyisi nyt ratkaista jokin ihmissuhteisiin liittyvä ongelma. Tilanne saattaa tuntua jännittävältä, mutta pysy vain rauhallisena. Luota intuitioosi ja anna virran kuljettaa, niin ratkaisu löytyy kyllä lopulta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet nyt tunteellisella tuulella, joten sinun kannattaa olla tarkkana sanojesi kanssa, sillä sanoilla voit joko rakentaa tai rikkoa ihmissuhteita. Työelämässä tapahtuu myös paljon, joten sielläkin kannattaa pyrkiä olemaan joustava.

Kalat 19.2.–19.3.

Vaivaako sinua matkakuume? Olet seikkailunhaluinen, mutta muista, että kokemuksia ja elämyksiä voi saada läheltäkin. Raha-asioista ei tarvitse nyt huolehtia, sillä luvassa voi olla mukava yllätys.

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevalla viikolla tunteet nousevat pintaan ja salaisuuksia saattaa paljastua. Tämä selkeyttää kuitenkin asioita, ja voit löytää oman äänesi uudelleen. Käytä tämä tilaisuutena ilmaista mielipiteitäsi vapaasti ja pelottomasti.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin