Home » Annan viikkohoroskooppi 11.–17.1.

Annan viikkohoroskooppi 11.–17.1.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat olla haikealla tuulella ja haluaisit keskustella tunteistasi. Asioista puhuminen voisi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia. Jos tunnet romanttisia tunteita jotakuta kohtaan, kerro niistä hänelle rohkeasti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tulevalla viikolla sinun kannattaa ottaa rennosti, sillä tarvitset lepoa juuri nyt. Saatat innostua sinulle tarjotusta mahdollisuudesta, mutta tee nopea taustatutkimus ennen kuin sitoudut mihinkään.

Kalat 19.2.–19.3.

Tulossa on rattoisa viikko, ja romantiikkaakin saattaa olla ilmassa. Viikon aikana tunteet voivat nousta pintaan, ja niistä on hyvä puhua ääneen. Kokeile hienovaraista lähestymistapaa, jotta et tee mitään, mitä joudut katumaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Älä anna hyvän tilaisuuden mennä ohitsesi vaan tartu siihen heti. Tulevalla viikolla tapahtuu paljon. Sinun voi olla vaikea keskittyä käytännön asioihin, joten ota askel taaksepäin ja katso tilannetta hieman etäämmältä.

Härkä 20.4.–20.5.

Odottamaton puhelu joltakulta voi yllättää sinut ja auttaa sinua siirtymään vanhoista rutiineistasi kohti uusia seikkailuja. Otat yhteyttä vanhoihin tuttavuuksiin. Se saattaa nostaa tunteita pintaan, mutta yritä nauttia tilanteesta. Saat huomata, että kaikki on mahdollista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tulevalla viikolla näet erään sinua hämmentäneen tilanteen aivan uudessa valossa. Kun asia ratkeaa, voit keskittyä taas positiivisiin seikkoihin. Nyt on loistava tilaisuus hemmotella itseä.

Rapu 21.6.–22.7.

Odottamaton kutsu voi piristää tulevaa viikkoasi, ja saat hieman säihkettä alkuvuoteesi. Mielesi saattaa kuitenkin harhailla. Ajatuksesi voivat pyöriä tulevissa suunnitelmissasi ja tavoitteissasi. Yritä kuitenkin rentoutua ja nauttia tästä hetkestä.

Leijona 23.7.–22.8.

Kiehtova tarjous saattaa tulla eteesi, kun sitä vähiten odotat. Ole nopea liikkeissäsi, sillä mahdollisuus saattaa mennä nopeasti ohi, etkä halua jäädä siitä paitsi. Tuleva viikko voi tuoda mukanaan romantiikkaa, joten anna vaistojesi ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuleva viikko voi olla vauhdikas, ja sosiaalinen elämäsi vilkastuu. Yritä ottaa alkuviikko rauhallisemmin, sillä sinun täytyy latautua jännittävää viikonloppua varten. Ilmassa on nyt intohimoa ja romantiikkaa, ja kaikki on mahdollista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin yllätys voi kohottaa mielialaasi ja antaa sinulle aihetta hymyyn. Olet tulevalla viikolla valokeilassa, joten ota siitä kaikki irti. Tekosi voivat inspiroida ja voimaannuttaa muita.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tulevan viikon keskustelut voivat olla tunteellisia. Nyt on aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja saada asioita selvitettyä. Luota vaistoihisi ja kuuntele itseäsi, niin selviät tästä tunteellisesta viikosta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat olla ongelmissa raha-asioiden kanssa, sillä tuhlaat rahaa turhuuksiin. Käytökseesi voi olla jokin syvällisempi syy, joten yritä saada se selville. Alkuvuosi tuo mukanaan vakautta ja rauhaa, joten älä huolehdi liikaa tulevasta.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin