Home » Annan viikkohoroskooppi 11.–17.7.

Annan viikkohoroskooppi 11.–17.7.

Rapu 21.6.–22.7.

Luovuutesi kaipaa purkautumisväyliä ja sitä, että käyttäisit sitä laajemmin elämäsi eri osa-alueilla. Luovuus kasvattaa vetovoimaasi entisestään ja saa sinut erottumaan eduksesi muista. Rakkaus, romantiikka ja ystävyys kukoistavat.

Leijona 23.7.–22.8.

Saat haluamasi helposti. Siihen saattaa vaikuttaa se, että tunnut vetoavan muihin erityisen vahvasti. He tekevät mielellään asioita puolestasi ja asettuvat tukemaan villeimpiäkin päähänpistojasi. Herätät huomiota myös romanttisessa mielessä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaali tietoisesti avointa asennetta. Elämääsi voi nyt tulla asia tai ihminen, joka edustaa jotain aivan muuta kuin mihin olet tottunut. Se voi avartaa ajatteluasi, sytyttää innostuksen liekin tai näyttää suuntaa tulevaisuudellesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla on ainutlaatuinen kyky sekä liennyttää erilaisissa tilanteissa syntyviä jännitteitä että vaistota ihmisten välisiä kemioita. Aavistat myös, ketkä voisivat sopia yhteen tai keistä olisi hyötyä toisilleen. Sovella kykyäsi myös itseesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso on emotionaalisesti hyvin latautunut ja sisältää myös paljon tapahtumia ja yllättäviä käänteitä. On vaara, että teet hätiköityjä johtopäätöksiä tai ratkaisuja. Jokin kohtaaminen voi johtaa salamaihastumiseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kun uskallat ilmaista aidot tunteesi ja mahdolliset epävarmuutesi, saat huomata saavasi enemmän tukea, ymmärrystä ja konkreettista apua kuin osasit odottaakaan. Olet nyt jonkin uuden kynnyksellä, joten kysymyksiä riittää.

Kauris 21.12.–19.1.

Suhtaudut varsin rennosti asioihin ja löydät yhteyden villimpään puoleesi. Olet avoin uusille jutuille ja ihmisille ja saatat löytää itsestäsikin puolia, jotka ovat tähän asti pysyneet piilossa. Hauskanpito kunniaan!

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinuun kohdistuu runsaasti monenlaista huomiota, myös romanttista, mutta mielenkiinnostasi kamppailevat nyt monet muutkin asiat. Nautit siitä, että saat uppoutua itseäsi kiinnostavaan tekemiseen. Sinua ei ole helppo valloittaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat nyt huipussaan, mikä voi saada muut ajattelemaan, että olet omissa maailmoissasi. Olet kuitenkin hyvin kartalla siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu ja reagoit terävästi asioihin, joita pidät tärkeinä.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinusta huokuu säihkettä ja kipinää, ja se saa vastahakoisimmatkin tyypit syttymään ja innostumaan ideoistasi. Olet lyömätön, mitä tulee ihmisten valloittamiseen, mutta älä särje sydämiä vain huvin vuoksi. Kunnioita aitoja tunteita.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet nyt tavanomaista spontaanimpi ja kokeilunhaluisempi, mikä pätee niin hankkeisiisi kuin ihmissuhteisiisikin. Saatat tempautua irrottelemaan tai olemaan tavallista aloitteellisempi. Se voikin johdattaa sinut elämäsi seikkailuun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakson paras anti löytyy syvällisistä keskusteluista. Avoimuus on tärkein työkalusi ja auttaa sinua sanoittamaan asioita, jotka eivät ehkä aiemmin ole olleet täysin selviä itsellesikään. Myös rahaan liittyvät asiat nousevat esiin.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa horoskooppi Whatsappiin!

Liity Anna Horoskoopit -Whatsapp-kanavalle tästä ja saat Annan horoskoopin joka arkiaamu Whatsapp-viestinä. Kätevää!

Selaa ylöspäin