Home » Annan viikkohoroskooppi 14.–20.12.

Annan viikkohoroskooppi 14.–20.12.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ensi viikolla rohkaistut ja otat askeleen kohti tuntematonta. Älä epäile taitojasi liikaa, vaan kokeile avoimin mielin uusia juttuja. Jos uskallat joustaa hieman arkirutiineistasi, näet, mihin kaikkeen sinusta on.

Kauris 21.12.–19.1.

Maineesi saattaa olla vaakalaudalla. Nyt on tärkeä olla yhteistyökykyinen ja tehdä kompromisseja. Se ei ole aina helppoa, mutta pienet uhraukset auttavat sinua selviytymään loppuvuodesta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Lähestyvästä joulusta johtuen sinulla on paljon tekemistä ja sosiaalinen elämäsi vilkastuu. Hyödynnä tilaisuus ja tutustu uusiin ihmisiin. Kun olet avoin ja helposti lähestyttävä, saat varmasti solmittua hyödyllisiä suhteita.

Kalat 19.2.–19.3.

Antaudu seikkailumielesi vietäväksi ja astu mukavuusalueesi ulkopuolelle. Luvassa on ainutlaatuisia kokemuksia, kunhan vain uskaltaudut ulos kuplastasi. Aseta itsellesi tavoitteita ja usko siihen, että voit todella saavuttaa ne.

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevalla viikolla olet kuin magneetti ja vedät kiinnostavia ihmisiä puoleesi. Nyt on aika unohtaa vanhat kaunat, jotta voit aloittaa ensi vuoden puhtaalta pöydältä. Viikonloppu näyttää erityisen lupaavalta, ja eräs harras toiveesi saattaa vihdoin toteutua.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat mahdollisesti viedä yhtä tärkeää projektia eteenpäin, mutta älä ota liian suurta taakkaa harteillesi. Suunnittele itsellesi tarkka ja tarpeeksi väljä aikataulu, jotta et ylikuormitu. Voisitko tehdä yhteistyötä muiden kanssa? Siitä voisi olla sinulle apua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ympärilläsi on paljon positiivista energiaa, ja se auttaa sinua mahdollisten vaikeuksien ratkaisemisessa. Kukoistat työelämässä, ja suhteesi työtovereihisi paranevat. Jopa romanttisia tunteita saattaa syttyä, mutta ota aluksi varovasti.

Rapu 21.6.–22.7.

Viihdyt nyt rauhallisten aktiviteettien parissa. Tunnet ehkä romanttisia tunteita jotakuta kohtaan ja saatat olla halukas kertomaan tunteistasi ääneen. Tuleva viikonloppu voisi olla loistava ajankohta spontaanille irtiotolle.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat ottaa yhteen jonkun kanssa, mutta se ei ole maailmanloppu. Jos pystytte keskustelemaan asiasta avoimesti, saatte sen varmasti lopulta selvitettyä. Älä lakaise ongelmia maton alle, sillä ne voivat palata kummittelemaan myöhemmin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jännittävät uutiset voivat herättää kiinnostuksesi, ja haluat heti päästä jyvälle kaikesta. Yritä kuitenkin pitää huoli omista asioistasi äläkä anna uteliaisuutesi koitua kohtaloksesi. Ajan kanssa saat varmasti vastaukset kysymyksiisi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt on aika verkostoitua ja luoda yhteyksiä vaikutusvaltaisiin ihmisiin. Osallistu erilaisiin tapahtumiin, jotta sinut huomataan. Viikonloppuna eteesi saattaa tupsahtaa tilaisuus, josta et voi kieltäytyä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viikko sujuu rauhallisissa merkeissä, jos et sano mitään, mitä voit joutua myöhemmin katumaan. Älä keskity liikaa muiden epäkohtiin, vaan käytä energiasi johonkin hyödyllisempään. Uusi harrastus voisi auttaa sinua saamaan ajatuksesi muualle.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin