Home » Annan viikkohoroskooppi 14.–20.3.

Annan viikkohoroskooppi 14.–20.3.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet empaattinen ja herkkä, ja sinun on helppo ymmärtää muita. Sulaudut tilanteeseen kuin tilanteeseen kameleontin tavoin. Tulevalla viikolla sinun olisi kuitenkin hyvä erottautua joukosta ja näyttää muille, mihin kaikkeen pystyt.

Oinas 20.3.–19.4.

Haluaisit suunnitella ja aikatauluttaa kaiken etukäteen. Välillä sinun olisi kuitenkin hyvä antautua intuition vietäväksi. Se voisi johdatella sinua oikeaan suuntaan ja auttaa sinua saavuttamaan villeimmät unelmasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Ystäväsi ovat nyt tukenasi. Tunnet olosi hyväksi heidän seurassaan. Joidenkin ihmisten motiivit voivat kuitenkin olla kyseenalaisia, joten ole varuillasi. Kun kuuntelet vaistojasi, voit välttyä epämukavilta tilanteilta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessäsi voi olla uusien alkujen viikko. Sinulla saattaa olla suuria visioita siitä, mitä haluaisit saavuttaa, ja nyt on aika tehdä haaveista totta. Muista kuitenkin välttää impulsiivisia liikkeitä ja harkita asioita tarkkaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Nyt on aika astua ulos mukavuusalueel­ta ja ottaa pienoinen riski. Jos tunnet itsesi epävarmaksi, kysy rohkeasti muilta neuvoa. Kun tarkastelet asioita uudesta näkökulmasta, voit oivaltaa jotain merkittävää.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea: anna mysteerien jäädä mysteereiksi. Tulevalla viikolla voi tapahtua isoja muutoksia. Nyt on aika päästää irti ohjaimista ja antaa asioiden loksahdella itsestään paikoilleen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eräs kiehtova muukalainen voi viedä jalat altasi, ja saatat ykskaks huomata olevasi uudessa suhteessa. Ennen kuin asiasta tulee vakavaa, varmista, mihin olet ryhtymässä. Mieti tarkkaan, miten kyseinen henkilö sopii nykyiseen elämäntilanteeseesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuleva kevät on muutosten aikaa, ja sinun tulisi olla rehellinen itsellesi. Kun tunnistat huonot tapasi, niistä on helpompi hankkiutua eroon. Muista antaa itsellesi aikaa: tulokset eivät näy yhdessä yössä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Eräs ongelma saattaa kärjistyä, ja se voi vaikuttaa ystävyyssuhteisiisi. Asiat eivät voi jatkua entiseen tapaan, joten tee kantasi selväksi. Jos olet jo pitkään halunnut katkaista siteen jonkun kanssa, nyt on sen aika.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat tuntea itsesi ajoittain hieman uupuneeksi. Aikataulujen yksinkertaistaminen ja rentoutumiseen keskittyminen voisivat tehdä nyt hyvää. Jos taas tunnet olosi levottomaksi, yritä kanavoida energiasi urheiluun tai vaikkapa uuteen harrastukseen.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet tulevalla viikolla myötätuntoinen ja innokas tarjoamaan auttavaa kättäsi. Muiden tukeminen voi rauhoittaa myös sinua. Jos olet tekemässä isoa sijoitusta, muista lukea huolella myös pienellä painettu teksti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinun pitäisi keksiä keinoja, joiden avulla voisit hillitä kulujasi. Listaa, millaisia taloudellisia tavoitteita sinulla on tälle vuodelle. Mitä selkeämmän suunnitelman teet, sitä helpompi sitä on noudattaa.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin