Home » Annan viikkohoroskooppi 15.–21.2.

Annan viikkohoroskooppi 15.–21.2.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ensi viikko voi olla turbulenttinen, mutta tuulen laannuttua elämässäsi saattaa tapahtua positiivisia muutoksia. Saat ehkä tilaisuuden, jota ei kannata ohittaa. Inspiroidu siitä ja käännä katseesi kohti tulevaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Elät nyt jännittävää aikaa ja voit saada selville jotain, joka räjäyttää tajuntasi. Saatat lähentyä erään henkilön kanssa, joka ajattelee asioista kanssasi samalla tavalla ja on kiinnostunut samoista asioi­s­­ta kuin sinä.

Oinas 20.3.–19.4.

Innostut ottamaan askeleen mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kokeilemaan jotain uutta. Rohkeutesi palkitaan, ja voit saada aikaan hienoja asioita. Muista kuitenkin hoitaa tärkeimmät velvollisuutesi ensin pois alta.

Härkä 20.4.–20.5.

Odottamaton tapahtuma käynnistää ketjureaktion, joka inspiroi sinua. Jos olet pysytellyt tutuissa ja turvallisissa ympyröissä, nyt on aika tutkia uusia vesiä. Lähde viikonloppuna pienelle romanttiselle seikkailulle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko rohkaisee sinua tekemään päätöksiä, jotka johtavat lopulta kestäviin elämänmuutoksiin. Eteesi saattaa tupsahtaa myös miellyttäviä yllätyksiä. Nyt on aika näyttää itsellesi, mihin kaikkeen pystyt.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko saanut tarpeeksesi jostakin asias­ta? Käsittele se loppuun ja päästä siitä sitten irti. Päättäväisyytesi ansiosta pystyt tekemään kaiken tarvittavan, jotta voit siirtyä sujuvasti seuraavaan vaiheeseen elämässäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Intensiivinen keskustelu voi johtaa yhteistyöhön, joka vaikuttaa positiivisesti imagoosi ja maineeseesi. Tunnet olosi itsevarmaksi etkä välitä tippaakaan muiden mielipiteistä. Asiat loksahtavat paikoilleen, ja voit lähteä kulkemaan pitkin uutta polkua.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on aika elvyttää eräs keskeneräiseksi jäänyt projekti. Sen käynnistäminen saattaa häiritä aikataulujasi, mutta se on sen arvoista. Lähdet uudelle seikkailulle, ja se vie sinut täysin mennessään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuleva viikko voi tuoda mukanaan tilaisuuden, jota et ehkä koskaan uskonut saavuttavasi. Olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, joten ota siitä kaikki irti. Seikkailunhalusi voi johdatella sinut täysin uudelle polulle.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yllättävä kohtaaminen voi saada aikaan kipinöitä, joita et osannut odottaa lainkaan. Älä mieti, kauanko tilanne pysyy samanlaisena, vaan ota hetkestä kaikki irti. Loistavalla ideallasi on valtavasti potentiaalia, sinun täytyy vain uskaltaa toteuttaa se.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tulevalla viikolla voi tapahtua jotain täysin odottamatonta. Jotkut elämäsi osa-alueet saattavat olla vähän kaaoksessa, mutta sekasorrosta seuraa usein jotain hyvää. Ute­liaasta asenteestasi on nyt paljon hyötyä.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet ehkä ollut viime aikoina hieman hajamielinen. Yritä käyttää aikasi ja energiasi tärkeisiin asioihin. Älä anna impulsiivisen puolesi johdatella sinua, vaan keskity olemaan käytännöllinen.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin