Home » Annan viikkohoroskooppi 18.–24.1.

Annan viikkohoroskooppi 18.–24.1.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat olla hermostunut, eivätkä ajatuksesi tahdo pysyä kasassa. Nyt on aika löytää uusi harrastus, joka auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan. Jos sinulla on keskeneräisiä projekteja, yritä saada ne mahdollisimman nopeasti valmiiksi.  

Kalat 19.2.–19.3.

Sosiaalinen elämäsi muuttuu entistä vilkkaammaksi, kun otat yhteyttä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneet samoista a­sioista kuin sinä. Heidän seuransa tekee sinulle hyvää, ja voit saada heistä myöhemmin ystäviä.

Oinas 20.3.–19.4.

Saat lisää energiaa, kun teet asioita, jotka inspiroivat ja motivoivat sinua. Pitkään hautuneet suunnitelmasi alkavat vihdoin toteutua, mikä saa sinut hyvälle tuulelle. Halusi menestyä ohjaa sinua oikeaan suuntaan urapolullasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat seikkailla ja tutkit innokkaasti erilaisia mahdollisuuksia. Tuleva viikko inspiroi sinua olemaan rohkea ja ottamaan pienen riskin. Jos sinulla on ollut ongelmia raha- tai liikeasioissa, ne helpottuvat onneksi pian.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluat päästä eroon ongelmista, jotka ovat vaivanneet sinua jo pitkään. Nyt on aika nostaa kissa pöydälle ja puhua hankalista asioista. Tulevalla viikolla erimielisyyksien selvittäminen voi sujua aiempaa helpommin.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on voinut olla ongelmia ihmissuhteissa, mutta tulevalla viikolla epäselvyydet alkavat viimein ratketa – etenkin jos ryhdyt heti tekemään asioita sen eteen. Selviät helpommalla, jos pysyt diplomaattisena ja joustat tarvittaessa.

Leijona 23.7.–22.8.

Saat hieman lisää energiaa ja voit vihdoin tarttua tehtävälistaasi. Tulevalla viikolla kannattaa ryhtyä organisoimaan asioita ja laatia selkeä aikataulu. Olet tuottelias ja valmis tekemään tärkeitä ja kestäviä päätöksiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuleva viikko tuo mukanaan romantiikkaa, ja aluillaan oleva suhde voi muuttua vakavammaksi. Voit myös innostua uudelleen vanhasta harrastuksestasi. Jos haluat tehdä ison sijoituksen, nyt on hyvä hetki siihen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat huomata suuren muutoksen itsessäsi. Halusi selvittää asioita ja ratkaista ongelmia saa sinut toimimaan, ja voit saada paljon hyvää aikaan. Osaat sanoa oman mielipiteesi ilman, että loukkaat muita.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saat tulevalla viikolla rohkeutta ylittää eteesi tulleita esteitä. Jos sinulla on syytä selvittää jokin väärinkäsitys, tee se heti. Suunnitelmasi ovat voineet mutkistua kommunikoinnin puutteen vuoksi, joten ota aikalisä niiden suhteen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet valmis tekemään hieman käytännöllisempiä päätöksiä. Rahaan liittyvät ongelmat kannattaa selvittää mahdollisimman pian, jotta voit siirtyä eteenpäin. Jos jokin asia näyttää viivästyvän, anna sille muutama päivä lisäaikaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat olla turhautunut, jos kaikki asiat eivät ole menneet aivan suunnitelmiesi mukaisesti. Ensi viikolla sinulla on enemmän energiaa rästihommien tekemiseen. Nyt näet, mihin kaikkeen pystyt.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin