Home » Annan viikkohoroskooppi 18.–24.4.

Annan viikkohoroskooppi 18.–24.4.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko vihdoinkin vastauksia kysymyksiisi? Nyt voisi olla hyvä hetki käydä vaikka elämäntaitovalmentajan pakeilla tai miettiä itse tarkkaan, mitä todella haluat. Rohkeat päätökset vievät sinut pitkälle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sosiaalisessa elämässäsi on nyt vipinää, ja tutustut uusiin ihmisiin. Ole kuitenkin varuillasi, ettei eräs iso projekti viivästy lisääntyneiden menojesi vuoksi. Tulevalla viikolla itseluottamuksesi todella punnitaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Haaveiletko uudesta työtehtävästä tai jopa kokonaan uudesta työpaikasta? Eteesi voi tulla yllättäviäkin mahdollisuuksia, kunhan vain itse olet aktiivinen. Ole etenkin viikon keskivaiheilla hereillä. Kärsivällisyydestä ei ole tällä ajanjaksolla haittaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Olisiko viimein aika astua mukavuus­alueen ulkopuolelle ja tutkia uusia mahdollisuuksia? Kun uskallat ottaa ensimmäisen askeleen, eteesi saattaa aueta kiinnostavia tarjouksia. Raha-asioissa kannattaa olla nyt tarkkana.

Neitsyt 23.8.–22.9.

On aika luopua sellaisista asioista, jotka eivät enää ilahduta sinua. Kun tuuletat hieman ajatuksiasi ja avaat sydämesi, olet pian valmis uusiin seikkailuihin. Älä anna muiden ihmisten horjuttaa itseluottamustasi vaan usko itseesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä viikolla ihmissuhteissa saattaa esiintyä jos jonkinlaista draamaa. Älä hämmenny tilanteesta vaan pidä pää kylmänä. Luvassa voi olla todella iso muutos, joten töissä kannattaa olla nyt tavallistakin ahkerampi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sekä töissä että vapaa-ajalla puhaltavat nyt raikkaat uudet tuulet. Jos sinun on tehnyt mieli muuttaa elämäntyyliäsi, nyt on sopiva hetki tehdä asioille jotain. Rakkausrintamalla ei kannata jarrutella turhaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko valmis nauttimaan elämästä? Kutkuttavia hetkiä on luvassa niin harrastustesi parissa kuin rakkauselämässäkin. Pienistä vastoinkäymisistä ei tarvitse enää huolehtia. Ole kuitenkin tarkkana raha-asioiden suhteen.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko haaveillut pienestä pintaremontista? Nyt olisi hyvä aika kunnostaa kotia. Samalla kun siivoat nurkkia ja korjailet paikkoja, puhdistuvat ajatuksesikin, ja jaksat viimein miettiä ratkaisuja rahaongelmiisi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kanssakäymisissä kannattaa nyt keskittyä miettimään, mitä sinä itse todella haluat. Muiden neuvoihin ei nyt välttämättä parane luottaa. Onnistuminen eräässä tärkeässä asiassa saattaa olla viimein mahdollista.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet aiemmin ehkä ollut turhan varovainen etkä ole luottanut itseesi. Nyt on aika muuttaa ajattelutapaa. Yhden unelman toteutuminen voi olla lähellä, ja lisäksi sinua saattaa onnistaa raha-asioiden suhteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Valmistaudu jännittävään kevääseen. Nyt on aika päästää irti vanhoista kuvioista ja antaa uusien tuulien puhaltaa. Eteesi voi tulla mahdollisuuksia, jotka tuovat mukanaan positiivista virettä.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin