Home » Annan viikkohoroskooppi 21.12.–3.1.

Annan viikkohoroskooppi 21.12.–3.1.

Kauris 21.12.–19.1.

Elät nyt kiireistä aikaa. Merkitse kaikki tapahtumat kalenteriin, jotta ne eivät unohdu tai mene sekaisin keskenään. Innostut aloittamaan uuden harrastuksen, joka auttaa sinua pääsemään eroon stressistä ja ahdistuksesta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat miettiä, tulisiko sinun toimia loogisesti vai luottaa intuitioon. Et ehkä uskalla kuunnella sisäistä ääntäsi, vaikka haluaisitkin. Kun lopetat epäröinnin, voit saavuttaa upeita asioita. Tärkeintä on, että luotat itseesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Projekti, jota olet työstänyt jo jonkin aikaa, nytkähtää viimein eteenpäin. Harkitse riskin ottamista, sillä se voi johtaa mainioon lopputulokseen. Jos haluat lisää näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, nyt on loistava hetki tehdä asioita sen eteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Yksi keskustelu voi olla avainasemassa siirtyessäsi seuraavaan vaiheeseen elämässäsi. Saatat tavoitella jotain unelmaa tai päämäärää, mutta kaipaat apua tavoitteeseen pääsemisessä. Pyydä rohkeasti neuvoa muilta.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin ongelma on saattanut painaa mieltäsi jo pitkään, ja nyt on korkea aika saada se ratkaistua. Älä takerru pieniin epäkohtiin vaan keskity isoihin ja tär­keisiin asioihin. Jos tarvitset lisää energiaa, rentoutumisesta ja meditaatiosta voisi olla apua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tehtävälistasi on pitkä, joten sinun kannattaa ryhtyä hommiin ajoissa. Ole erityisen varovainen liike- ja raha-asioissa äläkä tuhlaile turhuuksiin. Joku voi pyytää sinua tekemään yhteistyötä eräässä kunnianhimoisessa projektissa.

Rapu 21.6.–22.7.

Toimit nyt täydellä teholla, ja sinulla riittää energiaa erilaisiin jouluun liittyviin askareisiin. Välttele silti häiriötekijöitä, jotta saat varmasti kaiken valmiiksi ajoissa. Jos jaksat nyt painaa, voit nauttia juhlapyhistä rauhassa ja hyvillä mielin.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluatko saada elämästäsi enemmän irti? Kun luotat itseesi ja otat riskin, voit saavuttaa jotain, josta et ole uskaltanut edes unelmoida. Tuleva vuosi voi tarjota uuden alun, ja olet enemmän kuin valmis tarttumaan siihen. Pysy sinnikkäänä ja optimistisena.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat pitää sisälläsi suurta salaisuutta etkä ole varma, haluatko paljastaa sitä muille. Suojelet ehkä itseäsi tai jotakuta toista, mutta se ei välttämättä ole hyväksi. Mieti, mikä olisi järkevin ratkaisu kaikkien kannalta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaipaako kotisi piristystä? Nyt on loistava aika tehdä pieniä muutoksia, joilla voi olla suuri vaikutus. Saatat innostua jostain tee se itse -projektista, mutta älä haukkaa liian isoa palaa kerrallaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva viikko saattaa kääntää suunnitelmasi ylösalaisin. Älä vaivu epätoivoon, vaan ratkaise ongelma ennen kuin se kasvaa liian isoksi. Vaikka joudut ehkä luopumaan jostain projektista, tärkeimmät asiat hoituvat kyllä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt on aika tehdä lista asioista, jotka haluat saavuttaa. Laadi aikataulu, jotta pääset tavoitteeseesi. Ole erityisen varovainen raha-asioissa, äläkä sorru tuhlaamaan rahaa kalliisiin tavaroihin.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin